Sami Khedira se na ljeto vraća u Njemačku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.11.14. | 12:46

Sami Khedira na ljeto se vraća u Njemačku. Španjolska radijska postaja Cadena SER donosi kako je njemački reprezentativac potpisao predugovor s Bayernom te će se nakon pet godina vratiti u domovinu.

Khedira je u Real došao iz Stuttgarta kao slobodan igra, a u istom statusu će i napustiti Madrid. Njemu, naime, ugovor istječe sljedećeg ljeta, a kako se nije dogovorio s Realom oko produženja istog, onda se već duže vremena spominju moguće destinacije na kojima bi Khedira mogao nastaviti karijeru. Najviše ga se povezivalo s klubovima iz Premiershipa, ponajprije Arsenalom i Chelseajem, ali izgleda da se on na kraju odlučio vratiti u rodnu Njemačku.

Iako prema pravilima UEFA-e klubovi ne mogu pregovarati s igračima kojima istječe ugovor na ljeto do Nove godine, Cadena SER ističe kako je između Khedire i Bayerna sve dogovoreno, a ova radijska postaja ističe i kako je Pep Guardiola prošlog ljeta Khediru nagovorio da ostane u Realu kako bi bez odštete i za veću plaću mogao pristupiti Bayernu u ljeto sljedeće godine.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sami KhediraReal MadridBayern

Ostale Vijesti