Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Sahiti otpao, mijenja ga bivši igrač Hajduka koji je ove sezone za Bile skupio tri HNL nastupa

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.03.22. | 16:02

Krilni napadač Hajduka u sjajnoj je formi, ali ipak će morati još malo pričekati prije nego što će svoje kvalitete demonstrirati novog izborniku.

„Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane“, poznata je izreka koja najbolje opisuje što se danas dogodilo dvojici igrača koji su ove sezone nosili dres Hajduka. Preciznije, jedan ga nosi i dalje, dok je drugome to samo uspomena budući da je klub napustio početkom siječnja ove godine kao slobodan igrač.

Riječ je o Emiru Sahitiju i Lumbardhu Dellovi, sadašnjem i bivšem igraču Hajduka koji neće ponovno dijeliti svlačionicu. Zbog ozljede, Sahiti je otpao za reprezentativno okupljanje i prijateljske utakmice protiv Burkine Faso (24. ožujka) i Švicarske (29. ožujka), a umjesto njega je novi izbornik Kosova Alain Giresse odlučio poslati poziv na adresu Lumbardha Dellove.

Dellova je sezonu započeo kao član Hajduka, ove sezone je za Bijele upisao tri nastupa, a početkom siječnja ove godine je s klubom dogovorio sporazumni raskid pa kao slobodan igrač preselio u KF Ballkani.

Inače, Ballkani je trenutno vodeća momčad kosovskog prvenstva, a prvi napadač kluba je Theophilus Solomon, nekadašnji član Rijeke, Istre 1961, Partizana i Omonije.

Dellova je u Hajduku proveo tri i pol godine, a osim pozicije stopera upotrebljiv je i na mjestu desnog beka. S Ballkanijem je ugovorno vezan do ljeta 2024. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 100 tisuća eura.



Tagovi

Lumardh DellovaEmir Sahitikosovska nogometna reprezentacijaKosovo

Ostale Vijesti