Pixsell
Pixsell

Sahiti ima novi klub, izabrao bivšeg Dinamovog suparnika u Ligi prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 12:03

HNL je napustio u veljači 2021.

Stariji brat prvotimca Hajduka Emira Sahitijia, Suad Sahiti novi je igrač makedonskog Shkupija kluba s kojim se Dinamo sučelio u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2022./23. Suad Sahiti je makedonski Kosovar rođen u Beogradu, ubilježio je i jedan nastup za reprezentaciju Kosova, a u Hrvatsku je stigao početkom 2021. iz mostarskog Zrinjskog. U Šibeniku je proveo dvije godine, igrao je i sa poznatijim bratom Emirom, a u 39 nastupa za Narančaste zabio je dva pogotka uz dvije asistencije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Shkupi će ovom ofenzivcu biti 10. klub u karijeri. Prije Šibenika igrao je za kosovsku Hajvaliju, makedonski Rabotnički, albanski Skenderbeu, grčku Larisu, bugarski Septemvri iz Sofije, poljsku Wislu iz Plocka i Zrinjski iz Mostara. Iz Šibenika je otišao u kosovski Lapi, a sada se stiže u albanski klub iz Sjeverne Makedonije čije državljanstvo također ima.

"Jako sam sretan zbog dolaska u Skopje. Znam da Shkupi ima strastvene navijače, riječ je o vrlo organiziranom klubu. Vjerujem da da ova momčad na kraju sezone može završiti kao prvak države", rekao je Sahiti za službenu stranicu kluba.

Nakon naslova 2022., Shkupi je prošlu sezonu završio na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, s 10 bodova manje od Struge.



Tagovi

Suad SahitiEmir SahitiShkupi

Ostale Vijesti