Josip regović/Pixsell
Josip regović/Pixsell

Šafarić: “Nemoguće je prognozirati prvaka! A mi se već okrećemo idućoj sezoni“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.04.24. | 19:50

Trener Varaždina nakon poraza u Maksimiru (2-1) priznao da njegova momčad nije mogla parirati Dinamu

Nikola Šafarić, trener Varaždina, nije previše očajao zbog poraza u Maksimiru (2-1). Iako je njegova momčad s igračem manje nagovijestila neizvjesnost, realno je priznao da je Dinamo sasvim zasluženo slavio.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ulazak u utakmicu bio je dosta loš, Dinamo je dominirao, bili smo sretni da je 1-0 u prvom poluvremenu. Nismo se nametnuli, uštopali su nas na cijelom terenu, nismo spojili tri dodavanja. U nastavku smo bolje izgledali, pogotovo s igračem manje. Ali, to je puno premalo, Dinamo je dominirao, zasluženo pobijedio. Da, spasio nas je Zelenika, ali to je njegova kvaliteta, nekad spasimo mi njega, nekad on nas.", rekao je Šafarić.

Uskoro isti suparnici igraju u Varaždinu, je li ova utakmica svojevrsna škola za njegove igrače?

"Možeš imati školu kakvu hoćeš, to je Dinamo, ima veliku kvalitetu. Izgubili smo tri igrača za sljedeću utakmicu, polako se počinjemo pripremati za iduću sezonu, da ti mladi igrači dobiju priliku, da vide što ih čeka."

U novu sezonu s njim na klupi'

"Vidjet ćemo..."

Tko će po Šafariću na kraju postati hrvatski prvak?

"To su dvije najbolje momčadi, srest će se u najboljoj formi na Rujevici, jako je teško prognozirati tko će biti prvak. Vrlo izjednačena završnica."



Tagovi

GNK DinamoNK VaraždinNikola ŠafarićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti