Action images
Action images

SAD - reprezentacija budućnosti: Nakon Pulisica, Reyne i Desta, iskočilo je ime još jednog talenta, a njega želi Juventus

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.11.20. | 17:27

Pirlo je navodno spremio ponudu za talentiranog mladića kojeg želi vidjeti u Torinu već ovog siječnja.

Kad vam netko kaže reprezentacija budućnosti, vrlo vjerojatno većina pomisli na Norvešku. Haaland, Ajer, Odegaard, Sorloth, Berge, Hauge... Nema nikakve sumnje da je pred sve i jednim spomenutim igračem izvrsna budućnost. Od Norvežana se puno očekuje, uskoro bi mogli imati reprezentaciju koja bi mogla igrati utakmice protiv svih najačih na svijetu, ali ipak treba proći neko vrijeme kako bi se spomenuti mladići 'galvanizirali' te u skorije vrijeme postali prava opasnost.

Ista stvar vrijedi i za reprezentaciju SAD-a.

Iako je nogomet 'preko bare' jedan od onih malo manje bitnijih sportova, dojam je kao da bi uskoro oni mogli postati svjetska mega-sila. Pulisic, Reyna, Dest, McKennie, Adams, Sergant, Aaronson, Weah... Talenata 'kao u priči'!

Pored svih tih talentiranih mladića, sad je iskočilo ime još jednog koji je navodno velika želja Juventusa. Riječ je o Bryanu Reynoldsu, 19-godišnjem desnom beku koji trenutno brani boje DC Dallasa.

Na Reynoldsa se već nekoliko godina gleda kao veliku nadu Dallasa, a koliko mu klub vjeruje potvrdili su prije četiri godine kad je potpisao ugovor sa svojim matičnim klubom iako je tada imao samo 15 godina.

Američki mediji pišu kako su Juventusovi skauti zaduženi za MLS oduševljeni onime što su vidjeli kod mladog beka te su uvjerili Pirla da za njega već ove zime pošalje službenu ponudu.

Navodno je Talijan prihvatio njihove sugestije te će za njega poslati ponudu tešku između šest i sedam milijuna dolara.

Za kraj, valja naglasiti kako Raynoldsa Juventus planira odmah posuditi nekom klubu u kojem bi imao veliku minutažu kako bi se što je ranije moguće adaptirao na europski nogomet, a njihova želja je da taj klub bude iz talijanske Serie A.


Tagovi

SADMLSDallasAndrea PirloJuventustransferi

Ostale Vijesti