Screenshot
Screenshot

Sad je službeno: Goran Tomić je novi trener kluba iz Emirata!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.11.22. | 12:00

Kao što je Germanijak najavio, bivši trener Rijeke i nesuđeni Dinama i Osijeka postao je nasljednik Nijemca Thorstena Finka u Al Nasru iz Dubaija. Objavio je to klub na svojim društvenim mrežama

Hrvatskaje dobila još jednog trenera na Bliskom Istoku. Potvrđena je jutarnja imaformacija Germanijaka, Goran Tomić preuzeo je klupu kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tomić je novi trener Al Nasra iz Dubaija, na kojoj je naslijedio Nijemca Thorstena Finka, koji je ušao u seriju loših rezultata. Nijemac je tijekom prijepodneva dogovorio sporazumni raskid s Al Nasrm, a na njegovo je mjesto odmah doašo Goran Tomić. Tako je Tomić nakon nekoliko mjesrci od raskida s Rijekom no dok pronašao novi posao. A već nekolio puta mu se u zadnje vrijeme događalo da mu angažman propadne u zadnji tren. Zato je, vjerojatno, ovaj put puhao na hladno do kraja.

Prvo je u džepu imao Kinu, čak je dao ostavku u Lokomotivi i prihvatio poziv, a onda je zbog korone sve propalo. Potom je bio glavni kandidat za klupu Dinama, no u Maksimiru su ipak odlučili dati priliku Anti Čačiću i u novoj sezoni, a kasnije ga se spominjalo kao nasljednika Nenada Bjelice u Osijeku. I tamo je već bio pred vratima kluba, ali je, što zbog ugovorne klauzuče s Rijekom, što zbog detalja koje nije uspio dogovoriti s Osijekom i ta suradnja propala prije nego je zaživjela. Sad više ne mora strahovati, potpisao je ugovor i čeka ga težak posao. Al Nasr nakon devet kola ima samo šest bodova i bori se za ostanak.



Tagovi

Goran TomićUjedinjeni Arapski EmiratiAl Nasr

Ostale Vijesti