Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Sablić ostaje na klupi Sarajeva, razlog je velika odšteta?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.11.21. | 13:51

Cijeli stadion skandirao je „Sabliću, odlazi“, ali bivši trener druge momčadi Hajduka istaknuo je da ne razmišlja o odlasku.

Nakon 15 odigranih prvenstvenih kola, nogometaši Sarajeva trenutno su 5. momčad BiH Premijer lige sa svega 22 osvojena boda. Ove subote je Sarajevo na svojem stadionu dočekalo Rudar, ali iako je domaći sastav bio veliki favorit, konačan rezultat bio je skromnih 1:1.

Za vodećim Zrinjskim Sarajevo već sad zaostaje 11 bodova, s tim da momčad Sergeja Jakirovića ima jednu utakmicu manje.

Navijači nisu zadovoljni igrama Sarajeva, a to se i vidjelo po njihovoj reakciji na kraju utakmice. Naime, kad je sudac označio kraj susreta, s tribina je krenulo skandiranje „Sabliću, odlazi“.

No, nekadašnjeg igrača Hajduka, a ne tako davno i trenera druge momčadi, to ne brine. On je poslije utakmice izjavio da ne razmišlja o odlasku iz kluba, a razlog zašto mu uprava Sarajeva već nije uručila otkaz navodno leži u velikoj odšteti.

Prema navodima Dnevnog avaza, u slučaju da Sarajevo otkaže suradnju Sabliću, Splićanin će postati bogatiji za 100 tisuća eura.

“Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije sram. Netko je možda mislio da će ova momčad letjeti terenom s novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne zanima. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje", rekao je Sablić i dodao.

"Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne 15. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i šta sam živio za ovaj klub“.

Sarajevo sljedeću utakmicu igra ove subote kad gostuju kod Radnika iz Bijeljine, a Sabliću sigurno nije drago što je baš uoči ogleda protiv Sarajeva Radnik prekinuo niz od četiri vezana poraza.


Tagovi

Goran SablićSarajevoFK SarajevoBiH Premijer ligaPremijer liga

Ostale Vijesti