Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

"S Čačićem sam se sreo, normalno smo pričali, što je bilo, bilo je. Način igre? O nekim stvarima se ne raspravlja"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 14:15

Igor Bišćan tek će večeras voditi prvi trening i upoznati veći dio igrača, a kratko je razgovarao i s bivšim trenerom

Nema puno vremena za široke teme, pred Dinamom je sutra Lokomotiva, utakmica u kojoj Modri moraju pobijediti i izaći iz krize. Situacija nije bajna, kadar je sužen, nema Brune Petkovića i Boška Šutala, upitan je Luka Ivanušec, a probleme imaju Josip Drmić i Marko Bulat, koji je i u Šibeniku igrao pod injekcijama. Ima li već sad Bišćan u glavi koja bi momčad mogla istrčati u Kranjčevićevoj?

"Manje-više znam s kojim kadrom idem protiv Lokomotive, znam za neke probleme, ali znat ću uskoro i više." rekao je Bišćan, koji nije u ovom trenutku htio previše o načinu igre koji misli provoditi u Dinamu.

"Znate me već dovoljno dugo, znate kakav sam trener i koje je moje viđenje nogometa. O nekim se stvarima ne raspravlja, ostalo je pitanje talenta i individualnih sposobnosti. Što se tiče sustava i načina igre, znam da se nalazim u Dinamu i u trenutku u kojem jesmo i nema vremena za eksperimentiranje, moramo postići rezultat. Po meni, moramo biti za nijansu još rigorozniji po pitanju obveznih stvari u igri, ali ne bih ulazio u detalje."

Znamo i za njegovu prošlost s Antom Čačićem, kao igrač je upravo zbog Čačića morao otići iz Dinama. A sad je on naslijedio Čačića na klupi. Jesu li se čuli, jesu li razgovarali?

"Nismo pričali o Čačićevoj viziji nogometa, ali pratio sam Dinamo, gledao utakmice. Neke igrače sam i trenirao u U21 reprezentaciji. A što se tiče Čačića, sreli smo se maloprije, kratko popričali, što je bilo, bilo je, nema potrebe vraćati se na to. Razmijenili smo nekoliko informacija o momčadi, najnormalnija komunikacija dvoje ljudi."



Tagovi

Igor BišćanAnte ČačićGNK DinamoNK LokomotivaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti