Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ružnih scena bilo je i nakon utakmice: Armada vrijeđala Ademija i gađala ga stolicom!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.02.24. | 19:30

Sve se dogodilo pred očima supruge i sina kapetana Dinama

Teško je minimalni poraz od Dinama u 24.kolu HNL-a pao svim Riječanima, ali ono kako se ponijela šačica gostujućih navijača nakon utakmice je za svaku osudu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, skoro pola sata nakon što je Dario Bel označio kraj ogleda na Maksimiru, dogodile su se nove ružne scene. Ovog puta se Armada okomila na Arijana Ademija, kapetana Dinama, koji je poslije utakmice došao pozdraviti suprugu i sina ispred mixed zone.

Kapetan Plavih igrao se sa svojim nasljednikom kad su ga ‘snimili’ neki koji sebe smatraju navijačima Rijeke nakon čega su ga krenuli vrijeđati na način koji ne bi bilo korektno javno istaknuti. Kapetan Plavih ostao je slušati te uvrede sa smješkom na licu, jasno da je i nekima odgovorio, ali on je to učinio gospodski, bez da se spustio na njihovu razinu. Doduše, malo ih je ‘bocnuo’, ali ispod pojasa nije išao.

Nije se toj šačici Armade svidio odgovor kapetana Plavih pa su tako – otrgnuli jedan stolac i bacilli ga u njegovom smjeru. Na svu sreću, ta malobrojna skupina nije bila precizna, ali sama činjenica da su napravili što su napravili je za svaku osudu. (T. N.)



Tagovi

Dinamo ZagrebHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti