Ruganje se nastavlja: Dinamo i Lokomotiva razmijenili vratare kao djeca na igralištu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.01.17. | 09:33

Iako su on i njegov zastupnik prošlog ljeta kategorički odbijali pomisao na posudbu, Šemper je novo ime iz Dinama u Lokomotivi.

Novi prijelazni rok, novo trgovanje između Matice i Filijale!

>>Ruganje sa zdravim razumom: svi transferi između Dinama i Lokomotive

>>Dinamo skupo plaćenog braniča poslao u Lokomotivu

Tako će Danijel Zagorac, donedavni vratar Splita koji se minulog ljeta pridružio Dinamu i istog dana transferiran u Lokomotivu vratiti na raspolaganje treneru Petevu za proljetni dio sezone. Zagorac je tijekom jeseni za Lokomotivu bio standardan prvi vratar, ubilježivši 23 nastupa, a već jučer je odradio prvi trening s Modrima u Rovinju.

Kako ipak ne valja ostaviti mlađu sestru na cjedilu, red je kompenzirati povlačenje iskusnog vratara. Tako će u suprotnom smjeru krenuti Adrian Šemper, mladi 18-godišnji golman koji je 10 puta ove jeseni stao na gol Dinama, između ostalog dvaput u Ligi prvaka, ali su u Dinamu ocijenili da mu je potrebna standardna minutaža pokraj Dominika Livakovića koji se profilirao kao prvi izbor na vratima.

Šemperova situacija je zanimljiva i ako se retrospektivno podsjetimo intervjua koji su zajednički on i njegov zastupnik Darko Alegić dali ususret početka aktualne sezone. Tada se također razmatrala posudba Šempera, ali su je oni kategorički odbili. Za Sportske novosti je Alegić u svibnju izjavio:

„Zajednička odluka Adriana Šempera i mene jest da ni pod kojim uvjetima ne želi ići na posudbu! Nigdje! Pričekat ćemo kraj Europskog prvenstva U-19 u Njemačkoj. Kao njegov agent očekujem da se u Dinamo javi jedan od pet top klubova svijeta. Tada neka Dinamo odluči hoće li Šemperu dati šansu na golu prve momčadi ili će ga prodati! Ponavljam, posudba ne dolazi u obzir.“

Times they are a-changin', rekao bi nobelovac Bob Dylan…

(Foto:Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Danijel ZagoracAdrian Šemper

Ostale Vijesti