Rudeš traži ekspresni povratak u prvu ligu, doveli dva provjerena prvoligaška igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 09:51

S takvim pojačanjima imaju puno pravo nadati se ekspresnom povratku.

Momčad koja je dvije godine plesala u 1.HNL ove će sezone pokušati izboriti ekspresni povratak nakon što su prošle godine ispali iz lige. U katastrofalnoj sezoni Rudeš je upisao tek 14 bodova u 36 kola što nije bilo ni približno dovoljno da bi osigurali ostanak u ligi.

Velikih problema imali su sa svojim bivšim partnerima iz španjolskog Alavesa, a da igrači nisu glavama u klubu pokazalo se nebrojeno mnogo puta tokom sezone. 

U drugom dijelu sezone na klupu Rudeša sjeo je iskusni Tomo Ivković. Njegov rukopis bio je uočljiv, momčad je izgledala bolje ali jednostavno je presudio manjak kvalitete i teška situacija u kojoj su se nalazili nakon prvog dijela sezone. Da je Ivković stigao malo ranije…

Dobre vijesti za navijače Rudeša su te da je klub ovih dana dogovorio suradnju sa dva jako dobra i kvalitetna prvoligaška igrača. Riječ je o Nikoli Raku, dugogodišnjem igraču Intera iz Zaprešića i Nikoli Buriću iz Lokomotive. Osim njih dvojice dogovoren je i dolazak nekadašnjeg iznimno talentiranog juniora Dinama Tonija Gorupeca koji dolazi iz Hrvatskog dragovoljca.

Dodatna stvar za sreću je činjenica kako će Dominik Picak i sljedeće sezone čuvati gol Rudeša, pa se tako sa ovako kvalitetnim igračkim kadrom od ove momčadi očekuje da budu jedni od favorita za osvajanje prvog mjesta u 2.HNL.

Ispred nas je jedna jako zanimljiva sezona u 2.HNL, a Rudeš će svoju prvu utakmicu odigrati 18.8. na gostovanju kod BSK-a Bijelo Brdo.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

NK RudešTomislav IvkovićNikola RakDominik PicakNikola BurićBSKToni Gorupec

Ostale Vijesti