Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Rudeš si nije dozvolio novi kiks: Varaždin još uvijek nije prvak Druge HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.05.22. | 19:26

Varaždinci sutra igraju na domaćem terenu protiv Dugopolja

Na konačni rasplet Druge HNL još ćemo pričekati barem jedno kolo. Prvoplasiranom Varaždinu je trebao novi kiks Rudeša kako bi dva kola prije kraja i službeno osigurao promociju u najviši rang domaćeg nogometa, ali momčad iz zapadnog dijela Zagreba je na svom terenu uvjerljivo svladala Sesvete s 3:0 i tako natjerala Varaždince da sutra love pobjedu na domaćem terenu protiv Dugopolja. Trenutna razdaljina iznosi četiri boda.

Za Landekinu momčad su u pobjedi nad Sesvetama pogotke zabijali Latković u trećoj minuti, Brajković u 40., te Bašić u 73.

Jarun je pak protiv Osijeka II također slavio 3:0 golovima Ačkara (22.), Florucza (32.) te Kelave (74.). U trećem susretu je Cibalia na gostovanju kod Solina slavila s 4:2.

A što se tiče ispadanja iz lige, od šestog mjesta na kojemu je Cibalia pa do predzadnjeg, 15. razlika je tek sedam bodova i u zadnja dva kola će biti svega i svačega. Najbolje, dakle, stoje Cibalia, Croatia Zmijavci i BSK Bijelo Brdo (svi po 38 bodova), dok Dubrava danas u kasnijem terminu ima priliku protiv Opatije dignuti se na 39 bodova.

Opatija je zadnja s 25 bodova i ona se već pomirila s odlaskom u niži rang, kao i Sesvete koje su se porazom od Rudeša također ispale iz lige.



Tagovi

2. HNLNK RudešNK VaraždinSesveteDugopoljeNK Jarun

Ostale Vijesti