Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Rudeš doveo iskusnog napadača s više od 100 HNL utakmica

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 18:27

U elitnom razredu hrvatskog nogometa igrao je za Šibenik, Zadar, RNK Split i Hajduk, a posljednji angažman imao je u Armeniji.

Rudeš je na društvenim mrežama objavio kako su u završnici prijelaznog roka potpisali jednogodišnji ugovor s Ivanom Pešićem, 31-godišnjim lijevim krilom/napadačem koji je posljednji angažman imao u armenskom Alashkertu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pešić je u karijeri skupio ukupno 107 HNL utakmica u dresu Šibenika, Zadra, RNK Splita i Hajduka, a može se pohvaliti s devet pogodaka i 14 asistencija. Iz Hajduka, koji mu je bio posljednjih hrvatski klub u životopisu do potpisa za Rudeš, je prvo otišao u Dinamo iz Bukurešta, a onda je još osjetio čari igranja u Kaysaru, Vorskli, Voluntariju, Dinamo Minsku, Kaspiju te ranije navedenom Alashkertu.

Po dolasku u novi klub Pešić je kratko istaknuo kako mu je čast i zadovoljstvo da može reći kako je i on totalno drukčiji od drugih.

Podsjetimo, Rudeš je nedavno preuzeo Toni Golem koji je prethodno svega par mjeseci vodio juniorsku momčad Hajduka, a nakon njegovog dolaska u klub Rudešu se priključio, prije danas Pešića, i Edin Šehić, još jedan igrač koji je ranije u karijeri igrao za Hajduk.



Tagovi

NK RudešRudešIvan PešićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti