LEON KUEGELER/Reuters
LEON KUEGELER/Reuters

Rudari prekasno upalili stroj; Mainz bolji od Kolna (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.04.21. | 20:19

Samo dvije, prilično nezanimljive utakmice u Bundesligi.

U Njemačkoj nije bilo pretjeranih uzbuđenja danas. Doduše, na rasporedu je bilo samo dva susreta, od kojih nijedan nije odlučio o praktički ničem.

Schalke je kao domaćin nadigrao Augsburg minimalnih 1:0, a što ni domaćim Rudarima neće pomoći, kao što ni poraženim gostima neće odmoći. Trenutak odluke dogodio se u 4. minuti kada je Serdar iskoristio grešku gostujućeg vratara i zabio, kako će se ispostaviti, pobjedonosni pogodak koji možeš pogledati OVDJE.

Nešto zanimljivije je ipak bilo u ogledu Kolna i Mainza, koji je stigao do gostujuće pobjede rezultatom 2:3.

Iako je Koln u cijelom susretu bio bolja momčad, s više posjeda (62%) te udaraca i prilika, poveli su gosti preko Boetiusa u 11. minuti. Njegov pogodak pronađi OVDJE.

Poravnao je Duda iz kaznenog udarca u 43. minuti, a njegov pogodak pogledaj OVDJE. U nastavku su domaći nogometaši stigli i do vodstva. Igrala se 61. minuta, Hector je pronašao Skhirija koji zabija za 2:1. Gol pogledaj OVDJE. Ipak, slavlje nije bilo dugog vijeka. Boetius je četiri minute kasnije bio u ulozi asistenta za Onisiwoa koji je susret doveo u novi egal. Izjednačujući pogodak za 2:2 pogledaj OVDJE.

Kada su svi već potpisali podjelu bodova, u 91. minuti se za goste ukazao Barreiro i zabio za konačnih 2:3. Njegov pogodak pogledaj OVDJE.

Ovaj gol udarac je na ambicije Kolna da se zadrži u elitnom prvoligaškom društvu te bi današnji domaćini mogli skupa sa Schalkeom put druge lige.



Tagovi

SchalkeAugsburgMainzKöln

Ostale Vijesti