Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Rožman uoči Hajduka stavio na „hlađenje“ dvojicu prvotimaca

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 25.02.21. | 19:44

Iz ovog poteza može se iščitati nezadovoljsto Rožmana spomenutim igračima. Istina je, nisu u formi i ne igraju bajno, ali ne igra bajno ni cijela momčad pa su ostali ipak u Rovinju. Dakle, jasno je kako je nešto puklo na relaciji spomenutih igrača i trenera

Čudni neki vjetrovi pušu u Rijeci. Vjetrovi koji, možemo to tako reći, nagovještaju promjene. Naime, Riječani u subotu igraju Jadranski derbi protiv Hajduka, a trener Simon Rožman momčad je odveo u Rovinj, kako bi igrači dobili dodatni mir i usredotočili se isključivo na subotnjeg rivala.

I ne bi to bilo ništa čudnog da Rožman na mini-pripreme nije poveo dvojicu igrača, Domagoja Pavičića i Sandra Kulenovića. Točnije trojicu, ali je Arsenić u međuvremenu napustio Rijeku, što smo prije dva dana i najavili. Pridružio se poljskom Rakowu, trećeplasiranoj momčadi prvenstva.

Dakle, jasno je zašto na popisu nije bilo Arsenića, ali postavlja se pitanje što je s preostalom dvojicom. Istina, Pavičić ima kartone i otpao je za derbi, ali u pravilu svi igrači odlaze na mini-pripreme poput ovih, neovisno o tome imaju li žute ili, pak, crvene kartone. Što se tiče Kulenovića, zdrav je, nema kartone i nema razloga da ne bude u Rovinju. Barem na prvu.

No, na drugu se iz ovog poteza može iščitati nezadovoljsto Rožmana spomenutim igračima. Istina je, nisu u formi i ne igraju bajno, ali ne igra bajno ni cijela momčad pa su ostali ipak u Rovinju. Dakle, jasno je kako je nešto puklo na relaciji spomenutih igrača i trenera.

Štoviše, riječkim ulicama već se širi priča kako im je Rožman ovime poslao jasno poruku da na njih više ne računa, no s druge strane, s Rujevice tvrde kako će se spomenuti dvojac uskoro vratiti treninzima. Je li ovo određena šok terapija, opomena ili nešto treće, vrijeme će pokazati, ali jasno da nešto ne štima.

Kulenović je u posljednje vrijeme pokazivao dosta nezadovoljstva. Nije bio baš najsretniji kada je klupska Uprava na posudbu dovela Drmića, a nije bio sretan ni kada je u Zagrebu protiv Lokomotive utakmicu počeo na klupi. Naknadno je ušao i u velikom preokretu postao heroj, no nije ga to napunilo samopouzdanjem kao što su se neki nadali.

Istina, Kulenović je borac, dosta trči i dobro dođe momčadi kada se treba braniti, no riječ je o napadaču koji bi trebao biti gladan golova, a to dosad nije pokazao. U Rijeci je u 16 prvenstvenih nastupa četiri puta tresao mreže protivnika, a sjećamo se da u Dinamu nijednom nije zabio. Trenutno je 21-godišnjak na posudbi na Kvarneru i čini se da će tako i ostati, odnosno da ga Rijeka neće otkupiti, unatoč brojnim transferima u zadnje vrijeme na relaciji s Dinamom.

Pavičić je, također, bivši igrač Dinama, ali on nije na posudbi. On je već nekoliko sezona u bijelo-plavom dresu, ali igra sve rjeđe. Istina, bio je ozlijeđen, ali to je iza njega. U ovoj sezoni ima 14 prvenstvenih nastupa uz jedan gol, a sve su glasnije priče o odlasku nakon aktualne sezone.

Kako god bilo, sigurno je da ih nećemo vidjeti u subotu protiv Hajduka, a nakon ovog Rožmanovog poteza postavlja se pitanje hoćemo li ih uopće i vidjeti do kraja sezone u dresu Rijeke.


Tagovi

Sandro KulenovićDomagoj PavičićHNK RijekaSimon Rožman

Ostale Vijesti