Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Rožman nakon kiksa poručio: Improvizacija nam ne ide na ruku, nedostaje nam treninga

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 18:00

Izgledali smo organizirano, imali smo „glavu i rep“, imali smo ideju i to nas je dovelo do pozitivnog rezultata“, rekao je novi trener Istre, Danijel Jumić

Rijeka muku muči na domaćem terenu. Svi su njezini navijači očekivali prekid neugodne tromjesečne krize protiv Istre, nadao se tome i Simon Rožman, no na kraju je morao čestitati na bodu kolegi Danijelu Jumiću.

„Utakmica je bila više borbena nego kvaliteta, a remi je s obzirom na viđeno na travnjaku pravedan. Nedostaje nam treninga, samo igramo utakmice i onda pokušavamo nešto improvizirati, a ta improvizacija ne ide nam na ruku. Nismo zadovoljni, ali što je tu je“, rekao je Rožman nakon utakmice i dodao kako su jedno želje, a drugo realnost.

Zatim se ponovno dotaknuo treninga i poručio kako jednostavno nedostaju njegovoj momčadi.

„Mi smo radna ekipa koja mora biti u treningu. Pokušavamo nešto na individualnu kvalitetu, ali to nije to. Situacija nije dobra. Međutim, sve to smo znali i prije početka ovog dijela prvenstva i borit ćemo se dalje. Slijedi nam regeneracija pa idemo u Goricu“, zaključio je Rožman.

S druge strane, Jumić je bio mnogo zadovoljniji, što nas i ne čudi, jer je sa svojom momčadi odradio tek dva-tri treninga.

„Čestitam igračima na pristupu i karakteru. Pratili su moju ideju i prenijeli je na teren. Izgledali smo organizirano, imali smo „glavu i rep“, imali smo ideju i to nas je dovelo do pozitivnog rezultata“, rekao je novi trener Istre, Danijel Jumić.

Podsjetimo, u sljedećem kolu Rijeka gostuje u Gorici, dok će Istra u derbiju začelja 1961 dočekati Varaždin.


Tagovi

Simon Rožman

Ostale Vijesti