Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Rožman: Ispuhani smo, nemamo energije; Bjelica: Namjerno smo promijenili sustav

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.02.21. | 18:36

Samo se nadam da u svim ovim utakmicama nismo išli preko opterećenja, jer se u tom slučaju nećemo oporaviti do kraja sezone, rekao je Rožman

Četiri kola su bez pobjede nogometaši Rijeke. Pakleni raspored u koji su upali zahvaljujući korona krizi, ali i europskim utakmicama, dolazi na naplatu i koliko je momčad energetski na niskoj razini najbolje se moglo vidjeti danas u Osijeku.

Riječani su pali doslovno bez ispaljenog metka i sve su dalje od toliko željene Europe.

„Ispuhani smo. U 30 dana odigrali smo 10 utakmica. Ne možemo izdržati duel, ne možemo pratiti ovakav ritam i to se jasno vidi na terenu. U lošem smo nizu, nedostaje nam treninga po svim linijama i sukladno tome jasno je kako je ovakav napor teško izdržati. Samo se nadam da u svim ovim utakmicama nismo išli preko opterećenja, jer se u tom slučaju nećemo oporaviti do kraja sezone“, poručio je Simon Rožman nakon osječkog poraza.

Nenad Bjelica, kolega mu s druge klupe, očekivano je bio kud i kamo raspoloženiji. Njegova je momčad dominirala svih 90 minuta i pokazala da se neće samo tako predati Dinamu u borbi za naslov.

„Vrlo sam zadovoljan i igrom i rezultatom. Namjerno smo malo promijenili sustav, jer smo računali na to da je Rijeka umorna od napornog ritma. Znali smo da možemo biti agresivniji i hrabriji od njih i to se pokazalo točnim“, rekao je Bjelica.

Osvrnuo se i na igru Miereza, koji je trenutno uz Lovrića prvi topnik lige.

“On je jako važan igrač za našu momčad. Dobar rad na treningu vraća mu se kroz utakmice, ali ne bih izdvojio samo njega, već cijelu momčad. Svi su odigrali na jako visokoj razini i to me izuzetno veseli“, zaključio je trener Osijeka.



Tagovi

Simon RožmanNenad BjelicaOsijekHNK Rijeka

Ostale Vijesti