SERGEI KARPUKHIN/Action Images
SERGEI KARPUKHIN/Action Images

Rossoneri ne odustaju: Vlašić je i dalje velika želja, pokrenuti novi razgovori

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 13:06

Talijanski mediji su napisali 'očekujte iznenađenje'…

Da je Nikola Vlašić igrač za Ligu petice nije nikakva novost, baš kao ni da je igračeva želja da u skorije vrijeme napusti CSKA Moskvu i karijeru nastavi u klubu 'po njegovoj mjeri'. Dugo se pisalo o tome kako je Everton ponovno zainteresiran za njegovim uslugama, i oni su, baš kao i Chelsea u slučaju Romelua Lukakua, spremni prihvatiti svoju grešku i dodatno posegnuti u svoje džepove kako bi hrvatskog reprezentativca učinili svojim igračem, ali problem po njih je taj što je još niz klubova zainteresiran za uslugama Nikole Vlašića koji, barem zasad, malo više naginje nekim drugim opcijama.

Zenit je navodno spreman ispisati ček od 30 milijuna eura kako bi Vlašić zamijenio Moskvu Sankt Petersburgom, ali hrvatski veznjak skloniji je tome da preseli na Čizmu. Milan ga malo želi, malo ne, malo imaju novaca pa onda opet malo ne, malo ga vide u svojoj momčadi, malo su okrenuti drugim opcijama.

Sve ovo pretvara se u svojevrsnu sapunicu u kojoj je jedno sigurno, a to je da će se kod glavnog glumca uskoro dogoditi neke velike promjene. Scenaristi kao da odugovlače kako bi gledatelje držali u napetosti, ali toliko je preokreta i zapleta već viđeno da je sad vrijeme da se konačno nešto i dogodi.

Talijanski Calciomercato javlja kako je Milan ponovno započeo pregovore s ruskim klubom za hrvatskog reprezentativca. CSKA je odbio prvu ponudu za posudbu vrijednu pet milijuna plus pravo otkupa za još 20 milijuna ura. Rusi žele još najmanje 10 milijuna više, ali i garanciju obaveznog otkupa. Rossoneri se sad moraju približiti tim potraživanjima, a u prilog im ide činjenica da je Zenit kupio Brazilca Claudinha te sam tim polako ispadaju iz utrke.

Posao oko dolaska Vlašića u Milan još je na dugom štapu, ali ponovno uspostavljeni kontakti daju nadu kako bi hrvatski reprezentativac uskoro ipak mogao završiti u kultnom talijanskom klubu.


Tagovi

Nikola VlašićtransferiSerie ACSKA MoskvaZenitMilan

Ostale Vijesti