REUTERS/Cathrin Mueller
REUTERS/Cathrin Mueller

Rose negirao odlazak Olma u City: "Nadam se da nitko ne misli da su otvorena vrata za taj posao"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 16:47

Olmo je prošlog vikenda zablistao samo u Superkupu s tri pogotka protiv Bayern Münchena i postao glavna tema u Njemačkoj

Zbog duge odsutnosti Kevina De Bruynea, Manchester City je navodno zainteresiran za Danija Olma kao sljedećeg ključnog igrača. Trener Leipziga Marco Rose reagirao je jasnim riječima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Glavni trener RB Leipziga Marco Rose odlučno je demantirao glasine da bi se Dani Olmo mogao pridružiti Manchester Cityju kao zamjena za dugo ozlijeđenog Kevina De Bruynea.

"Mislim da se Dani trenutačno osjeća super ugodno sa svojom ulogom ovdje. Ništa nije nemoguće u ovom poslu, ali ne nadam se da će netko misliti da su vrata za taj posao otvorena", rekao je Rose u tijekom konferencije za novinare uoči otvaranja Bundeslige protiv Bayer Leverkusena (subota, 15.30).

U istom dahu 46-godišnjak se osvrnuo i na aktualna nagađanja o svojim igračima.

"Simakan u Arsenal, Olmo u Manchester City, mislim da je Sesko već nezadovoljan i želi ići u milanski Inter. Što bi ljudi vani trebali vjerovati, a što ne? Treba mi momčad da bih mogao igrati nogomet. Ako želim ostati ambiciozan, trebaju mi ​​i dobri igrači."

Olmo je prošlog vikenda zablistao samo u Superkupu s tri pogotka protiv Bayern Münchena. Osim toga, ugovor s 25-godišnjim Španjolcem također je početkom lipnja produžen do 2027. godine. Olmo je nositelj igre pod Roseom i imat će ključnu ulogu u napadu u nadolazećoj sezoni.

Leipzig se ovog ljeta mora suočiti s velikim odlascima: Christopher Nkunku (u Chelsea), Konrad Laimer (Bayern München), Dominik Szoboszlai (Liverpool), Joško Gvardiol (Manchester City) i Marcel Halstenberg (Hannover 96), osvajač DFB-Pokala morao je prihvatiti odlaske u gotovo svim dijelovima momčadi.

"Izgubili smo nevjerojatne igrače, izgubili smo osovinu, ali odrađen je odličan posao na transfer tržištu. Doveli smo sjajne dečke, to je dobar osjećaj", pojasnio je Rose. (eg)


Tagovi

Dani OlmoLeipzigRB LeipzigBundesligaManchester CityMarco Rose

Ostale Vijesti