REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Ronaldova neizravna usluga Realu, na zimu bi mogli dovesti nezadovoljnog napadača Manchester Uniteda

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.09.21. | 11:28

Dolaskom Cristiana Ronalda ostao je bez minutaže

Ljetni prijelazni rok čini se sad već kao davna prošlost, ali već se spominju i traže nova pojačanja za zimski prijelazni rok. Među prvim glasinama je i jedan zvijezdini transfer, a u Španjolsku bi moglo stići jedno zvjezdano napadačko pojačanje.

Prema pisanju El Nacionala, Real Madrid u svojim redovima u bliskoj budućnosti vidi urugvajskog napadača Edisona Cavanija. Golgeter nije zadovoljan svojim trenutnim statusom u Manchester Unitedu s obzirom da minutaže praktički i nema. Još prole sezone spominjalo se da bi mogao napustiti Crvene vragove i nastaviti karijeru u Južnoj Americi, točnije u argentinskom velikanu Boca Juniorsu.

Do promjene sredine nije došlo, odlučio ostati u Unitedu, ali ovog ljeta dogodilo se nešto što nitko nije mogao predvidjeti.

U klub se vratio velikan i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo. Njegovim dolaskom Urugvajac dobiva minimalnu minutažu što je uzrok i njegovom nezadovoljstvu u Manchesteru.

Sada traži promjenu sredine već ove zime, a idealna situacija leži u tome što Real traži iskusno pojačanje u napadu što bi Cavani definitivno bio. 34-godišnji Urugvajac ove sezone ima tek dva nastupa u Premier ligi i jedan u Ligi prvaka, a od prve minute nije nikako zaigrao. Odigrao je sveukupno 62 minute što nije zadovoljavajuće za igrača njegovog kalibra.


Tagovi

Edinson CavaniCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti