REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Ronaldo u svom stilu: "Svaka čast Makedoncima, ali SP ne može proći bez Portugala"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 17:02

Portugalac je uvjeren u slavlje svoje momčadi u Portu

Na putu Sjeverne Makedonije do ostvarenja sna i igranja na Svjetskom prvenstvu u Kataru stoje Portugalci. O statusu favorita je bespredmetno lamentirati, ionako su u očima Portugalaca ti simpatični Makedonci tek nogometni liliputanci preko kojih će njihova selekcija lagano stići do pobjede i ovjeravanja karte za Mundijal. No tako su i Talijani razmišljali, pa ih je snašao Trajkovski...

Glavni zlikovac i neprijatelj broj 1 makedonske reprezentacije bit će Cristiano Ronaldo. Portugalski superstar će sutra od 20.45 sati u Portu biti silno motiviran da potvrdi plasman na novo veliko natjecanje. Pitanje je, međutim, u kojoj će verziji na teren istrčati. Hoće li to biti neuvjerljiva i sterilna verzija iz Manchester Uniteda ili ona dobro poznata gol-mašina koja redovito maltretira protivničke vratare. U kojoj god verziji da Ronaldo stigne na travnjak, jedno je sigurno – motivacije neće nedostajati. Za Ronalda je ogled protiv Sjeverne Makedonije „okršaj života“.

(1.20) Portugal (6.50) Makedonija (15.0)

„Za nas je to utakmica života. Cijenimo bezuvjetnu podršku u prethodnoj utakmici. Volio bih da se i sutra himna pjeva bez glazbe. Ako će atmosfera biti kao u četvrtak, siguran sam da imamo veliku šansu. Portugal će pobijediti i otići na Svjetsko prvenstvo“, rekao je Ronaldo koji ne može zamisliti nogometnu smotru u Kataru bez svoje nogometne selekcije.

„Svjetsko prvenstvo se ne može igrati bez Portugala. U našoj reprezentaciji nema izdvajanja i mogu reći da smo prava momčad.“

Nahvalio je ofenzivac Uniteda i sutrašnjeg protivnika, doduše diplomatski.

„Pritisak je uvijek tu. Zaista smo željeli igrati ovu utakmicu. Bit će jako teško. Ako je Makedonija ovdje, to je zato što to zaslužuje. Makedonci su veoma ogranizirani, iznenadili su u dosta utakmica, ali uvjeren sam da nas neće. Ako smo na svojoj najboljoj razini možemo pobijediti bilo koju reprezentaciju na svijetu“, zaključio je Ronaldo.

(1.20) Portugal (6.50) Makedonija (15.0)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

 


Tagovi

PortugalSjeverna MakedonijaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti