De Rossi pronašao novi klub, Roma postavila novog trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.06.19. | 11:45

Transfer je dogovoren.

Krajem minule sezone, velikim oproštajnim pismom od igranja u Romi oprostila se njihova dugogodišnja legenda, Daniele De Rossi.

Donedavni talijanski reprezentativac koji je u redovima Vučice proveo cijelu karijeru od najranije dobi do ovog ljeta, proglašena je 'tehničkim viškom'. Iz tog razloga, on je morao pronaći novu sredinu, a nakon nekoliko tjedana pregovora, danas je iz više talijanskih izvora potvrđeno kako je uskoro 36-godišnji defanzivac pronašao novi klub.

Iako su prvotne informacije govorile kako pregovara s Bocom Juniors, Daniele De Rossi će prema pisanju ESPN-a prijeći u redove Los Angeles FC-a. Očito je ponuda iz MLS-a bila najbolja, a LAFC je debitirao u američkoj nogometnoj ligi tek prošle sezone. De Rossi će se u Hollywoodu pridružiti nekadašnjem napadaču Arsenala, Carlosu Veli te urugvajskom nogometašu Diegu Rossiju.

 

 

 

 

I dok je De Rossi riješio pitanje svoje budućnosti, istu stvar napravio je i rimski klub kada je u pitanju pozicija trenera.

Na njihovu klupu službeno je zasjeo Paulo Fonseca, bivši trener ukrajinskog Šahtara. U Donjecku je Portugalac ostvario velik uspojeh u tri sezone osvojivši tri uzastopna naslova prvaka i pobjednika Kupa.

Potpisao je dvogodišnji ugovor s Giallorossima, a zaradit će dva milijuna eura po sezoni.

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Daniele De RossiLos Angeles FCMLS

Ostale Vijesti