REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Romano: Kovačić je sve dogovorio sa Cityjem, nakon finala Lige prvaka slijedi zadnji korak

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.06.23. | 08:00

Pep Guardiola odabrao je veliko pojačanje za vezni red.

U predvečer finala Lige prvaka protiv Intera, Manchester City dogovorio je veliko pojačanje i Mateo Kovačić postat će novi igrač finaliste Lige prvaka! Najpoznatiji svjetski transfer guru - Fabrizio Romano - objavio je kako je hrvatski reprezentativac dogovorio osobne uvjete s Građanima.

"Mateo Kovačić je s Manchester Cityjem dogovorio osobne uvjete transfera, nakon što smo prošlog tjedna otkrili da su dvije strane u odmakloj fazi pregovora. Kovačić želi nastaviti karijeru u drugom klubu, a s obzirom na to kako je poznato da Chelsea želi prodati Kovačića, sada je preostalo samo da njegov aktualni i budući klub dogovore odštetu. To će učiniti nakon subotnjeg finala Lige prvaka", napisao je Romano.

Tako će Kovačić nakon pet godina napustiti Stamford Brigde. Ugovorno je s Chelseajem vezan do ljeta 2024. godine, no novi trener Mauricio Pochettino ne vidi ga u svojim najužim planovima i Kovačić je jedan od igrača kojeg Bluesi planiraju prodati kako bi namaknuli prijeko potreban novac za pojačanja po ukusu novog trenera.

Kovačiću će City biti peti klub u karijeri. Dosad je igrao za Dinamo, Inter, Real Madrid i Chelsea, a u trofejnu riznicu već je pospremio četiri Lige prvaka. Doista impozantna karijera, a tek mu je 29 godina.



Tagovi

Mateo KovačićManchester CityPep Guardiolatransferi

Ostale Vijesti