Roma završila još jedan ogroman posao! Digne sutra na pregledima

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.08.15. | 17:02

Vučica će za francuskog beka potrošiti 18 milijuna eura do idućeg ljeta.

Čelnici Rome nisu se šalili kada su početkom prijelaznog roka najavljivali kako će napraviti najjači tim u novijoj povijesti!

Nakon kompletiranih transfera Edina Džeke i Mohameda Salaha, uprava rimskog kluba dogovorila je još jedan posao, direktno iz Pariza - Lucasa Dignea!

Roma je tako riješila još jedan gorući problem i dovela polivalentnog beka koji se podjednako dobro snalazi na obje strane terena.

Kako prenosi Sport Italia, Digne će na liječničke preglede doći već u ponedeljak, nakon čega bi se trebao završiti cjelokupni posao. Roma će francuskog reprezentativca dovesti na jednogodišnju posudbu vrijednu 1,5 milijuna eura, uz opciju potpunog otkupa ugovora za 16.500.000 eura.

Zanimljivo, Rudi Garcia će ponovo surađivati sa Digneom, budući da su zajedno radili i u Lilleu u razdoblju od 2011. do 2013. godine.

Roma je istovremeno povukla veliki potez kojim je najavila čistku u klubu - iz ekipe su izbačeni Maicon i Ashley Cole pa se pretpostavlja kako će spomenuti dvojac vrlo brzo otići i karijeru nastaviti u MLS ligi. Osim toga, iz kluba je najavljeno kako neće odustati od mogućnosti da dovede i Adriana iz Barcelone, iako se špekulira kako će Brazilac potpisati novi ugovor s prvacima Europe.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici       


Tagovi

RomaLucas DignePSG

Ostale Vijesti