Action Images
Action Images

Roma slavila bez primljenog gola poslije mjesec i pol dana, Muriel spasio Atalantu u zadnjoj minuti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.02.21. | 16:50

Sjajni Jordan Veretout bio je prvo ime susreta i upisao se u povijest rimskog kluba.

Poraz od Juventusa je apsolviran i preboljen, Roma je ponovo na pravom putu. Udineseovoj seriji bez poraza došao je kraj. I to bez ispaljenog metka. Vučica je bila daleko bolja i zasluženo slavila lako i uvjerljivo - 3:0.

Ovo je treći meč u nizu kod kuće koji su ljudi Paula Fonsece apsolvirali uz 3+ postignutih pogodaka, a ono što posebno može veseliti mladog stratega jest mirna mreža. Opće je poznato kako je Roma primila najviše kad je riječ o najboljih deset talijanskih klubova – čak 35.

>>> Gol za 1:0 pogledajte OVDJE

Praktički sve je bilo gotovo poslije 25 minuta igre. Toliko je naime bilo potrebno Romi za dva komada i kraj bilo kakve nade za goste. Udinese će tako i peti put zaredom ostati bez punog plijena protiv Rome...

>>> Gol za 2:0 pogledajte OVDJE

Junak Vučice danas je bio Jordan Veretout, francuski veznjak najprije je u 5. minuti dobar centaršut Macinija pretvorio u 1:0, a u 26. je realziriao kazneni udarac za svoj 10. gol ove sezone, ukupno 15. u Rominom dresu. Time je pretekao Vincenta Candelu postavši najefikasniji Franuz u povijesti slavnog talijanskog kluba.

>>> Gol za 3:0 pogledajte OVDJE

Roma je nastavila dominirati i poslije uvodnih golova, diktirala je tempo susreta, imala puno više šuteva u okvir od gostiju (8:1), ali čekao se završni udarac. Stigao je pri kraju susreta, Veretou je ponovo imao svoje prste pri golu, odradio je dobar posao prije nego je lopta došla do Edina Džeke, ovaj ju je pak ostavio za Pedra i to je bilo to za 3:0.

U standardnom talijanskom terminu od 15 sati igrale su se dvije utakmice. Atalanta je pogotkom Muriela u sudačkoj nadoknadi odnijela važne bodove iz Cagliarija. Naš Mario Pašalić započeo je utakmicu, ali je iz igra izašao na poluvremenu. U drugom dvoboju, Sampdoria je pogocima Keite (8') i Qauagliarelle (71') obranila domaći travnjak od Fiorentine, za koju je pogodak zabio mladi Srbin Vlahović (37'). U 18 sati igrat će Crotone i Sassuolo, dok je večernji termni rezerviran za derbi Intera i Lazija.



Ostale Vijesti