Rog i Schindelfeld zasad ne mogu otići, Dinamo lovi Ligu prvaka i još 8,6 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.08.16. | 14:34

Dinamo čeka sutrašnji ždrijeb play-offa kvalifikacija Lige prvaka.

Pobjedom u Tbilisiju 1:0 (1:0) Dinamovi su nogometaši ostvarili osnovni ovosezonski cilj – plasman u skupinu jedne od europskih liga. Više nema nikakvog imperativa i mirno se u Maksimiru čeka petak i izvlačenje parova doigravanja za ulazak u Ligu prvaka.

Sezona, eto, ima svoj smisao, europske će se utakmice, desetu godinu uzastopno, u Maksimiru igrati barem do Božića! A u kasnim večernjim satima 22. ili 23. kolovoza znat ćemo hoće li plavi dohvatiti bonus i drugu sezonu zaredom igrati u elitnoj Ligi prvaka ili će se morati zadovoljiti nastupom u Europskoj ligi.

Osim u atraktivnosti natjecanja i snazi suparnika, razlika je, dakako, i u novčanim nagradama – zasad su plavi, naime, nakon dva uspješno apsolvirana kvalifikacijska pretkola za ulazak u Ligu prvaka zajamčeno zaradili 6,1 milijuna eura, a uđu li među najveće i najbogatije, blagajnu će napuniti s još 8,6 milijuna eura!

„Bit će to utakmice naših života! Sanjamo još jednu Ligu prvaka, lani smo osjetili kakav je to predivan osjećaj i dat ćemo sve od sebe u doigravanju kako bismo opet bili dio te prekrasne priče“, rekao je nakon dvoboja u Tbilisiju Dinamov vratar Eduardo.

Portugalac je, kao i neki drugi Dinamovi igrači, prije svih Marko Rog i Gordon Schildenfeld, na meti stranih klubova, a hoće li ih 'Modri' prodati i kada će to napraviti pročitajte u nastavku teksta na ovom linku.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gordon SchildenfeldMarko RogEduardo

Ostale Vijesti