Robben odbio ponudu velikana, otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.04.19. | 10:17

Ovo mu je posljednja sezona u dresu Bayerna.

Kao što je ranije najavljivano, ovo će biti posljednja sezona Arjena Robbena i Francka Riberya u dresu minhenskog Bayerna. Fantastični krilni duo koji je obilježio posljednje desetljeće u Bavarskoj -  donijevši u prijestolnicu te regije naslov Lige prvaka 2013. godine uz još pregršt naslova u prvenstvu i kupu – ipak više ne može odolijevati 'zubu vremena' te će po završetku ove sezone oprostiti se od crvenog dresa.

I dok se za Francuza još ništa ne zna po pitanju nastavka karijere, kao ni o potencijalnoj mogućnosti o završetku iste, Nizozemac je progovorio o svojim daljnjim namjerama. 35-godišnjak koji je osvajao srebro i broncu sa reprezentacijom Oranja odbio je ponudu milanskog Intera da po završetku aktualne sezone pojača njihove redove, prenosi Calciomercato.

Talijani pišu kako je uprava Nerazzurra održala inicijalne razgovore s Bayernovim veteranom, ali on nije pretjerano zainteresiran za prelazak u Serie A, a isti izvor piše kako je otkrio gdje bi radije nastavio karijeru.

Robben, naime, želi otići u Sjedinjene Američke Države i zaigrati u Major Soccer League. Njemu po završetku ove sezone istječe ugovor te će biti slobodan igrač, a već je nekoliko klubova iz MLS-a iskazalo interes za Nizozemcem. Najaktivniji je bio Toronto FC koji je, također, održao pregovore s igračem.

Dodajmo još da je upitno hoće li do Arjen do kraja sezone više zaigrati za Bavarce jer muku muči s ozljedama. U prvom dijelu sezone izostao je dva mjeseca zbog ozljede bedrenog mišića, imao je problema i s leđima i koljenom, a potom je mjesec dana hvatao formu. Trenutno je van pogona zbog ozljede lista i upitno je hoće li se oporaviti do kraja Bundeslige.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">Sur le départ à Munich, Robben préférerait l&#39;option de la <a href="https://twitter.com/hashtag/MLS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MLS</a> plutôt que l&#39;Inter Milan. <br><br>Reste à voir quel club de la <a href="https://twitter.com/hashtag/MLS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MLS</a> serait intéressé à l&#39;ailier de 35 ans.<a href="https://t.co/e3sIeLvOZu">https://t.co/e3sIeLvOZu</a></p>&mdash; Nilton Jorge (@NiltonJorge) <a href="https://twitter.com/NiltonJorge/status/1114529498328907776?ref_src=twsrc%5Etfw">April 6, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Exclusive: Toronto FC interested in signing Arjen Robben (<a href="https://twitter.com/Kaus_Pandey17?ref_src=twsrc%5Etfw">@Kaus_Pandey17</a>) <a href="https://t.co/dSWzpwpznx">https://t.co/dSWzpwpznx</a> <a href="https://t.co/qWAbX8cbWM">pic.twitter.com/qWAbX8cbWM</a></p>&mdash; CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) <a href="https://twitter.com/CmdotCom_En/status/1114834964481105920?ref_src=twsrc%5Etfw">April 7, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Toronto FC are interested in signing Arjen Robben on a free transfer this summer and have already held talks with the player. Robben also held talks with Inter Milan but he seems more inclined towards a move to the MLS than the Serie A. [Calciomercato] <a href="https://t.co/wbojxyQLnM">pic.twitter.com/wbojxyQLnM</a></p>&mdash; Bayern &amp; Germany (@iMiaSanMia) <a href="https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1114887494980526081?ref_src=twsrc%5Etfw">April 7, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Arjen RobbenMLSToronto FC

Ostale Vijesti