Robben nije bio dovoljan, Švedska i Grčka potvrdile baraž (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.10.17. | 22:38

Nije bilo iznenađenja u skupinama A i H.

>A zar ste sumnjali? Portugal rutinski poslao nepobjedive Švicarske u dodatne kvalifikacije! (VIDEO)

Nizozemci su kod kuće ganjali pobjedu od 7:0 koja im je jedina nudila prolazak, ali na kraju nisu bili ni blizu toga. Počeli su vrlo jako i već do 40. minute vodili 2:0 golovima Arjena Robbena, ali tu je stalo. Iako su imali još dobrih prilika više nisu uspjeli zabiti pa su tako ostali treći iza Francuza koji idu direktno u Rusiju i Švedske koja će u dodatne kvalifikacije u kojima neće biti nositelj.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/uyf2t/rvtvve" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Belgija je kod kuće razbila Cipar s 4:0 i potvrdila prvo mjesto skupine H iz koje kao druga u dodatne kvalifikacije ide Grčka. Bosna, kojoj je danas trebalo čudo i poraz Grčke pobijedila je u Estoniji i završila sa 17 bodova na trećem mjestu skupine. Sjajno je raspoložen kod Belgije bio Eden Hazard koji je postigao dva pogotka.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/3flxc/abflgb" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

U preostaloj utakmici Luksemburg je kod kuće izvukao bod protiv favorizirane Bugarske. Ova situacija ništa ne mijenja za Hrvatsku koja ostaje nositelj u dodatnim kvalifikacijama, a i potencijalni protivnici ostaju isti. Jedino što u baraž ne ide Švicarska, nego Portugal koji je slavio na Luzu u međusobnom susretu, ali oni će biti nositelj kao i mi. 

Rezultati skupina A i H:

Belgija – Cipar 4:0
Estonija – Bosna i Hercegovina 1:2
Francuska – Bjelorusija 2:1
Grčka – Gibraltar 4:0
Luksemburg – Bugarska 1:1
Nizozemska – Švedska 2:0

(Foto: Action Images)


Tagovi

Arjen RobbenKvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Ostale Vijesti