Robben najavio povratak nogometu, već dobio prvu ozbiljnu ponudu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.05.20. | 11:16

Legenda Bayerna otkrila je da bi se rado vratila nogometu uskoro.

Legendarni nizozemski nogometaš Arjen Robben, ranije prošlog mjeseca najavio je svoj potencijalni povratak igračkoj karijeri. Nekadašnje krilo Bayern Munchena otkrilo je da mu veoma nedostaje nogomet te da bi rado ponovno zakoračio na nogometne travnjake.

"U početku, nogomet mi nije nedostajao ni najmanje. Ali, posljednje vrijeme me svako toliko nešto „zasvrbi“ i sve mi je teže preći preko toga. Mislim da bih volio još malo igrati", izjavio je danas 36-godišnji 'ćelavi virtuoz'.

To su očito priimili na znanje brojni klubovi koji bi ga rado doveli, unatoč cijeloj jednoj sezoni nogometnog posta. Zasad, najbrži je brazilski Botafogo, koji je poslao prvu ozbiljnu ponudu bivšoj zvijezdi Chelseaja i Real Madrida.

Potpredsjednik brazilskog kluba, Ricardo Rotenberg, otkrio je kako žele dovesti Robbena.

"Za mene, on je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva 2014. godine. Messi je osvojio nagradu je r je Messi i bio je viceprvak s Argentinom. Ali, Robben je moj idl i mislim da je sjajan ograč. Postoji određeni rizik u ovom poslu jer nije igrao nogomet neko vrijeme. Kontaktirali smo ga, on zna za našu ponudu", rekao je Rotenberg.

Osim Robbena, Botafogo radi na dovođenju još dvojice nogometaša koji su se etablirali u Europi, a riječ je o blizancima Rafaelu i Fabiju. S obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa, iz brazilskog Globo e Sportea su skeptični oko dovođenja sve trojice, ali jedan od ovog trojca bi mogao završiti u Botafogovom dresu.

(Foto: Reuters)


Tagovi

BotafogoArjen Robben

Ostale Vijesti