REUTERS/Enrique Marcarian
REUTERS/Enrique Marcarian

Riquelme nahvalio veznjaka Real Madrida: “Njegov nogomet sličan je Federerovom tenisu. Može odigrati utakmicu i ne oznojiti se”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 11:26

Riječ današnjeg predsjednika Boce Juniors

Status kakvog Juan Roman Riquelme ima u Argentini mnogima je nezamisliv. Nakon što je Argentina krajem 2022. osvojila SP u Kataru, na društvenim je mrežama ‘eksplodirao’ video kada su novinari Goala intervjuirali navijače koji su u gradu slavili uspjeh Gaučosa sa samo jednim pitanjem – tko je veći, Messi ili Maradona? Veliki Diego dobio je pet glasova, Messi tek dva, a zanimljivo je kako je također dvoje ljudi reklo kako je najveći – Riquelme!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

On danas radi kao predsjednik Boce Juniors, kluba u kojem je proveo najveći dio svoje karijere, a iako je svojevremeno bio član Barcelone i Villarreala, Riquelme je u razgovoru za argentinske medije iz španjolske La Lige kao omiljenog mu igrača apostrofirao legendarnog veznjaka – Real Madrida! Naime, 45-godišnji Juan Roman je istaknuo kako je Toni Kroos za njega jedan od najboljih veznjaka ikada.

“Njegov nogomet sličan je Federerovom tenisu. Može odigrati utakmicu i poslije nje odmah otići doma jer se neće oznojiti”, istaknuo je Riquelme.

Kroosu na kraju sezone ističe ugovor s Real Madridom, a mnogi vjeruju da bi i njemu i Luki Modriću ova sezona ujedno mogla biti i posljednja na Santiago Bernabeuu. Njemačkog veznjaka žele klubovi iz Saudijske Arabije, SAD-a te Njemačke, ali on zasad ništa ne govori o svojim planovima za budućnost. U svakom slučaju, kad jednog dana njegova priča u Real Madridu dođe do posljednjeg poglavlja, završit će jedna velika era. A i Real Madrid će izgubiti velikog igrača. Uostalom, zna Juan Roman što priča… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Boca JuniorsToni KroosJuan Roman RiquelmeReal MadridRoger Federer

Ostale Vijesti