Matija Habljak
Matija Habljak

Riješen još jedan Dinamov transfer, Andrić potpisuje za Clermont, mogla bi doći ponuda za Petkovića!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.07.22. | 10:46

Dinamo je ostao bez još jednog napadača, Modri će za transfer dobiti oko milijun eura, Čačić kao konkurenta Petkoviću i Drmiću vidi Emrelija

Dinamo je riješio još jedan odlazni transfer, Komnen Andrić tijekom dana ili sutra postat će novi igrač francuskog prvoligaša Clermont Foota. Andrić je još u četvrtak otišao u Francusku, tijekom petka obavit će liječničke preglede i ostale formalnosti i prođe li sve bez problema, potpisat će ugovor. Priča oko Andrićeva odlaska traje oko tjedan dana, klubovi su se brzo dogovorili, ali ostalo je riješiti neke druge financijske dogovore, u četvrtak su konačno sve strane usuglasile svoje želje i Andrićev transfer dobio je zeleno svjetlo.

Dinamo će od Clermonta za Andrića dobiti oko milijun eura, Modri u ovom prijelaznom roku jako dobro trguju. Prodali su Bartola Franjića Wolfsburgu za 7,5 milijuna eura plus bonusi, sad Andrića, riješili su se već dosta igrača i njihovih ugovora pa posredna i neposredna zarada već premašuje 10 milijuna eura.

Odlaskom Andrića i prije njega Denija Jurića na posudbu u Šibenik ostao je Ante Čačić na dvojici pravih napadača, Bruni Petkoviću i Josipu Drmiću. No, Dinamov trener u konkurenciji za tu poziciju vidi i Mahira Emrelija, tako da zasad nema potrebe za dovođenjem pojačanja u tom dijelu momčadi. No, to bi se promijenilo ako bi, kojim slučajem, iz Dinama otišao Bruno Petković. Prema nekim informacijama nije nemoguće da idućih dana stigne i ponuda za Dinamovu 'devetku'.

(T.N.)


Tagovi

GNK DinamoKomnen AndrićClermon FootMahir EmreliBruno PetkovićJosip Drmić

Ostale Vijesti