Rijeka u ofanzivi - napadač na liječničkom pregledu, vraćaju jednog od najskupljih igrača u povijesti

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 10:29

Hrvatski prvak i dalje traži pojačanja za sljedeću sezonu.

Dolazak Mateja Jelića u Rijeku pitanje je sata. Tako barem tvrde Sportske novosti koje donose kako će još uvijek aktualni napadač bečkog Rapida danas obaviti liječničke preglede nakon kojih će pojačati napadački arsenal momčadi Matjaža Keka.

Interes Riječana za Jelićem traje duže vremena, ali hrvatski prvak se nije mogao dogovoriti s Austrijancima po pitanju odštete. No, izgleda da je i tu pronađen kompromis – Jelić bi u Rijeku trebao doći ne jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Paralelno s Jelićem, na Rujevici rade na još jednom transferu i to na povratku Mateja Mitrovića iz Bešiktaša. Ovaj 23-godišnji stoper je u siječnju ove godine otišao u Tursku za 4,2 milijuna eura, ali Bešiktaš više ne računa na njega. Nakon što su u Rijeci postali svjesni njegove situacije, poslali su ponudu u iznosu od 1 milijun eura za otkup Mitrovićevog ugovora. No, Turci su to glatko odbili i traže puno veći iznos. I tu bi opcija mogla biti posudba, pogotovo ako Mitrović ne nađe neki novi klub. Oko njega se često spominje Basaksehir.

(Foto: Pixsell) 


Tagovi

nogometni transferitransferiprijelazni rokMatej JelićMatej Mitrović

Ostale Vijesti