Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Rijeka sutra potpisuje dva prvotimca Šibenika

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.06.21. | 13:14

Goranu Tomiću dolaze pojačanja iz matičnog kluba

Još prije odlaska Ivana Mancea s mjesta sportskog direktora Rijeke, dva igrača Šibenika dogovorila su prelazak na Rujevicu. U ponedjeljak sa Šubićevca na liječnički pregled stižu Nediljko Labrović i Prince Ampem, a bude li sve u redu potpisat će ugovor s Rijekom.

Labrović se ove sezone istaknuo dobrim partijama među vratnicama šibenske momčadi, a na Rujevicu stiže kao zamjena za Ivana Nevistića koji će u Dinamo. U prvoj HNL je za Šibenik upisao 26 nastupa, a na Šubićevac je došao prije tri godine iz sinjskog Junaka. Kao dijete bio je i u Hajdukovoj školi nogometa, a kasnije ga je put odveo u Adriatic i potom u Sinj.

Prince Ampem u Šibenik je došao iz Gane prije tri godine, a kao i Labrović izborio je sa Šibenčanima ulazak iz druge u prvu ligu. Ove sezone upisao je 30 nastupa te zabio četiri gola. 23-godinje krilo doći će kao zamjena za Luku Menala koji se vraća u Dinamo s posudbe.

Tako će trener Goran Tomić odmah na početku priprema dobiti dva pojačanja iz matičnog kluba, a pripremama bi se trebao priključiti i Matej Vuk nakon posudbe u Istri 1961 te junior Matija Frigan.


Tagovi

HNK RijekaNediljko LabrovićPrince Ampem ObengHNLNK Šibenik

Ostale Vijesti