Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Rijeka spremna na prodaju ponajboljeg igrača: “To je politika kluba”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.01.23. | 11:08

Sportski direktor Srečko Juričić gostovao je u emisiji Pod stijenama Kantride

Sergej Jakirović u preostala dva tjedna do nastavka prvenstvene sezone hrvatskog nogometa ima zadatak stabilizirati momčad, a Uprava riječkog prvoligaša radi na slaganju igračke i financijske križaljke. Posljednjih dana najaktualnija priča je potencijalni unosni odlazak Matije Frigana.

Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić potvrdio je u emisiji Hrvatskog radija Pod stijenama Kantride kako bi eventualni odlazak mladog napadača financijski itekako zadovoljio klupsku upravu, te da je u svakom prijelaznom roku cilj prodati neke igrače.

“Nama je drago da je takav interes oko Frigana, cifre su s kojima bi naš klub bio zadovoljan, naša poslovna politika je da moramo prodavati naše igrače. On je naš najvrjedniji eksponat, postoji interes, dobre su ponude, nije bilo još niti jedne službene. Čini mi se da se po našim medijima malo te cifre napušu, ali to je tu negdje”, kazao je Juričić.

Rijeka je prvi dio sezone odradila ispod svih očekivanja i našla se pri samom dnu ljestvice, novi trener ima jasan zadatak:

“Svakako da nismo mogli postavljati nekakve ciljeve visoke zbog situacije koju ste sada spomenuli, ali prva stvar je da se ekipa stabilizira i da izađe iz ove krize, koja nas sve čini nervoznim. Ako bude prilike i ako ekipa pokaže da može nešto više, onda ćemo biti zadovoljni”. 

Rijeka je trenutno na pripremama, vesele rezultati i činjenica da je, jedna od najlošijih obrana Lige u prvom dijelu sezone, primila samo jedan gol i to od talijanskog velikana Juventusa:

“Još uvijek su pripreme, ekipa je nova i dosta sam oprezan, pozitiva je da primamo malo golova i želio bih da smo opasniji po gol protivnika. Vjerujem da radom, željom i energijom našeg stožera možemo doći do toga”, poručio je Juričić.

 Cijeli razgovor sa sportskim direktorom Rijeke možete poslušati ovdje(G)


 


Tagovi

Srećko JuričićHNK RijekaMatija FriganHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti