Rijeka saznala ime protivnika za ulazak u EL: Moramo biti spremni igrati s najboljima

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.08.19. | 08:20

Trener Bišćan bio je zadovoljan nakon pobjede.

Nogometaši Rijeke u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige pobijedili su Aberdeen u Škotskoj istim rezultatom kao i u prvoj utakmici 2-0. Ponovno je strijelac bio Antonio Čolak, a ovog puta se u listu strijelaca upisao i Stjepan Lončar.

To je Riječanima donijelo prolaz u 4. pretkolo, odnosno posljednje za ulazak u grupnu fazu Europske lige. Tamo će momke s Rujevice čekati belgijski Gent koji je izbacio ciparski AEK iz Larnace.

Trener hrvatskog doprvaka, Igor Bišćan prokomentirao je utakmicu svojih momaka.

„Nismo očekivali da ćemo tako brzo stići do gola i brojčane prednosti na travnjaku. Aberdeen je bio nervozan, a mi smo ih natjerali na to jer su znali da moraju juriti dva gola zaostatka. Pronašli smo prostor na travnjaku i uspjeli odgovoriti na njihovu agresivnost. Čestitam svojim igračima na velikoj pobjedi, a drugo poluvrijeme bila je trening utakmica jer smo je prije toga odveli u pravom smjeru. Taj crveni karton je važan trenutak bio večeras“, izjavio je Zagrepčanin na klupi Riječana.

Potom se kratko osvrnuo na Belgijce.

„Ne mogu sada govoriti o njima i o našim šansama. Spremit ćemo se, borit ćemo se i vjerujem da imamo naše šanse. Ako želiš proći moraš biti spreman boriti se s najboljima“, zakljkučiom je Bišćan.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

GentIgor Bišćan

Ostale Vijesti