Rijeka predstavila novog napadača: Nametnut ću se treneru, ovo je odlična ekipa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.07.17. | 19:42

Hrvatski prvak ove će sezone u napadačkim redovima imati 26-godišnjeg Mateja Jelića.

Matej Jelić u Rijeku je stigao na posudbu u trajanju od godinu dana iz redova bečkog Rapida uz pravo prvootkupa.

Sretan sam i zadovoljan što smo u kratkom vremenu sve dogovorili i što sam postao član Rijeke. Momčad dobro poznajem, puno sam gledao Rijeku i vidim da je to ekipa koja igra odličan nogomet što su pokazali osvajanjem duple krune“, rekao je Jelić na svom predstavljanju, objavile su službene stranice Rijeke.

Otkrio je i svoja očekivanja.

Nametnuti se treneru kroz treninge uz voljni moment koji ću sigurno pokazati. Znam da će biti teško upasti u ekipu u kojoj ima niz odličnih igrača. Bit ću strpljiv, mirno raditi i čekati priliku koju moram iskoristiti“.

U domaćem prvenstvu je u redovima Lokomotive, Lučkog i Karlovca zabilježio 45 nastupa. 2012. godine je bio na probi u Rijeci.

Na Kantridi sam proveo deset dana. Moram reći da sam zadovoljio na probi, ali nismo se uspjeli dogovoriti i nastavio sam dalje“.

Jelić je nakon Rudeša krenuo za Žilinu gdje je odličnim nastupima zaslužio transfer u bečki Rapid 2015. godine.

Ivan Močinić bio je mu je suigrač prošle sezone u redovima austrijskog prvoligaša.

S Ivanom sam provodio puno vremena u Rapidu. Ivan mi je od prvog dana rekao sve najbolje o Rijeci. Rekao mi je neka idem u Rijeku, da će mi svi lijepo prihvatiti. O svima u klubu je rekao sve najbolje“, istaknuo je Jelić.

(Foto: HNK Rijeka)


Tagovi

Matej Jelićtransferiprijelazni roknogometni transferi

Ostale Vijesti