Rijeka poslala mladog talenta u Slovačku gdje ga čeka nesuđena desetka Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.02.20. | 09:32

Ipak se nije uspio nametnuti u sastavu Simona Rožmana.

Ovaj mladi krilni napadač netko je od koga na Rujevici očekuju velike stvari u budućnosti, ali budući da se ne uklapa u novi sustav igre kojeg je krenuo prakticirati Simon Rožman, u klubu su odlučili da bi bilo najbolje da ostatak sezone odradi na posudbi gdje bi trebao doći do još veće minutaže.

Vuk igra na poziciji lijevog krila, a član Rijeke postao je sada već davne 2014. godine.

Ove sezone je plavo-bijeli dres oblačio u svega dva navrata te se očekuje da u slovačkoj ligi uhvati kontinuitet utakmica te se preko dobrih igara na posudbi nametne treneru Simonu Rožmanu. Sličan put prošli su Ivan Lepinjica, koji je ekspresno vraćen s posudbe iz Zadra te se od siječnja prošle godine ustalio u prvoj momčadi Rijeke, dok je mladi Daniel Štefulj jesenski dio sezone proveo u Varaždinu, da bi se u siječnju vratio na Rujevicu što se pokazalo izvrsnim potezom kluba budući da je sin dugogodišnjeg braniča Hannovera 96 u svoja prva dva nastupa zabilježio i dvije asistencije.

Rijeka sa slovačkim prvoligašem gaji veoma dobre odnose budući da je prošle sezone u isti klub posudila trećeg golmana Davida Nwolokora koji je tamo skupio 12 nastupa.

U ovom trenutku se Sered nalazi na 10. mjestu Fortuna lige, a jedan od najvažnijih igrača momčadi je Dino Špehar, mladić od kojeg su se očekivale velike stvari i kojeg su već sa 16 godina predodredili za buduću desetku Osijeka, a kasnije i Dinama. Špeharova karijera nije otišla u predviđenom smjeru, ali posljednjih godinu dana koliko je u Slovačkoj igra sve bolje pa se tako najbolje od njega tek očekuje.

Dodajemo za kraj kako Vuk odlazi na šestomjesečnu posudbu bez mogućnosti otkupa, ugovorno je vezan za Rijeku do 15. lipnja 2023. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura.

(foto:Pixsell)


Tagovi

Dino ŠpeharMatej VukSeredSlovačka nogometna reprezentacijaSlovačka Fortuna liga

Ostale Vijesti