Nel Pavletić/PIXSELL
Nel Pavletić/PIXSELL

Rijeka otkrila tko će zamijeniti Halilovića i za koje igrače je najveći interes

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 09:24

Pet imena je osobito zanimljivo bogatim stranim klubovima, a jedno od njih bi moglo srušiti rujevički rekord

Zima je, a to na Kvarneru obično znači prodaju. Tako je i ove zimske sezone u redovima riječkog prvoligaša, a trenutačno najzanimljivije ime po tom pitanju u dresu Rijeke jest Tibor Halilović. On će, vrlo je izgledno, uskoro postati prvi zimski izlazni transfer s Rujevice. Sportski direktor Rijeke Ivan Mance za Sportske novosti otkrio je u kojoj fazi je taj transfer:

„Halilović ide na liječnički pregled, ako ga prođe, taj je posao riješen. Taj transfer smo očekivali, a zamijenit ćemo ga našim mladim igračem Adrianom Liberom koji je odradio godinu posudbe u Orijentu u drugoj ligi i vrhunski je talent na razini hrvatske,“ započeo je Mance pa otkrio koji su igrači iz rujevičkog izloga najtraženiji ove zime:

„Najveći interes jeza Ivana Nevistića, Daniela Štefulja, Hrvoja Smolčića... Počeli su zvoniti telefoni za Filipa Brauta, čak i za Sandra Kulenovića koji su tek nekoliko mjeseci s nama.“

Rijeka je u posljednjih nekoliko sezona iskrcala Ivana Vargića u Lazio za 2.600.000 eura, Simona Slugu u Luton za 1.700.000 eura i Ivora Pandura za 900.000 eura u Veronu, a za aktualnog čuvara mreže Ivana Nevistića Mance kaže kako će oboriti Vargićev rekord.

„On će biti najveći golmanski izlazni transfer s Rujevice u povijesti,“ rekao je Mance, inače i sam bivši golman.

Rijekin talentirani čuvar mreže već sad po Transfermarktu košta više nego što je Lazio isplatio za Vargića, naime, cijena mu je nedavno skočila s 900.000 eura na čak 3.000.000 pa sve što Mišković, Mance i društvo moraju jest od njegovog novog vlasnika izvući koji euro preko vrijednosti i to će biti to...

Jedan je igrač već napustio klub, riječ je o Momčilu Raspopoviću koji je otišao za 200.000 eura u rumunjsku Astru. Taj je odlazak bio lako razumljiv, iako suga prodali dosta ispod vrijednosti. Naime, na njegovoj poziciji sad je ponovo gazda Ivan Tomečak, a bivšeg dinamovca mijenja talentirani Filip Braut pa su ga odlučili pustiti jer su na toj poziciji jako dobro pokriveni.


Tagovi

Zimski prijelazni rokIvan Mance

Ostale Vijesti