Rijeka ostaje bez standardnog prvotimca bez odštete?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.01.19. | 09:20

Ugovor mu istječe ovog ljeta.

Rijeka je uspjela zaraditi 400 tisuća eura na odlasku Leonarda Zute u turski Konyaspor što je dobar posao kada se zna kako je makedonskom reprezentativcu istjecao ugovor na kraju sezone. Sada se u sličnoj situaciji nalazi i Dario Čanađija koji je najavio kako neće potpisati produženje ugovora.

„Već sam dosta ugovorom vezan s Rijekama, bio sam na nekim posudbama, ali mislim kako je došlo vrijeme da i ja krenem dalje. Razgovarao sam s ljudima u klubu, rekao sam im svoje viđenje situacije što su prihvatili pa mislim da do produženja ugovora neće doći“, rekao je Čanađija za Sportske novosti te dodao:

„Nadam se da će se pojaviti i nekakva opcija koja će i Rijeci omogućiti da nešto zaradi.“

Kako bi Rijeka dobila nešto na račun odštete, Čanađija bi iz kluba trebao otići ove zime. Ponuda ima, propala je opcija odlaska u Šerif iz Tiraspola, ali do kraja prijelaznog roka ima još dosta vremena. Ako se transfer ne realizira u siječnju, Čanađija će na ljeto moći otići kao slobodan igrač.

Ako ne ode, Igor Bišćan će za nastavak sezone imati igrača koji će konkurirati Pavličiću i Lončaru za mjesta u sredini veznog reda. Uostalom, Čanađija je u prvom dijelu sezone, dok je trener bio Matjaž Kek, bio standardni prvotimac pa je ove sezone već upisao 18 nastupa.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dario Čanađija

Ostale Vijesti