Rijeka napunila mrežu Osijeka i pobjegla na pet bodova prednosti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.03.19. | 19:25

Važna pobjeda na Rujevici.

Nogometaši Rijeke i Osijeka odigrali su jedini derbi u 25. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Domaćin je na Rujevici slavio rezultatom 3-1 i time pobjegao trećeplasiranim Osječanima na pet bodova prednosti.

Poveli su igrači Igora Bišćana već u 10. minuti. Tibor Halilović je zabio odličan pogodak dalekometnim projektilom iz vrlo pomalo pozicije. Do kraja prvog dijela, domaćin je povećao vodstvo, a novi strijelac bio je Ivan Lepinjica koji je glavom pogodio nakon ubačaja s lijeve strane iz slobodnog udarca.

U drugom dijelu momci Zorana Zekića krenuli su nešto hrabrije, a konačno su do pogotka stigli u 83. minuti kada se Muzafer Ejupi upisao u strijelce i donio nadu gostima. Ipak, samo tri minute kasnije konačni pečat na tri boda Riječana stavlja Jakov Puljić za pobjedu 3-1.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gows8ml1irA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9K5TkW-gBgk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Muzafer EjupiJakov PuljićTibor HalilovićIvan Lepinjica

Ostale Vijesti