Rijeka, Lokomotiva i Hajduk saznali protivnike u trećem pretkolu EL (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.09.20. | 22:56

Sljedećeg tjedna očekuju ih utakmice sljedeće runde.

 

Nakon što su okončane sve utakmice drugog pretkola Europske lige, hrvatski predstavnici koji su ostali u kvalifikacijama za to natjecanje saznali su svoje protivnike u sljedećoj rundi.

Osim Dinama, koji je još jučer saznao da u trećem pretkolu Europske lige igra protiv Qarabaga, preostali hrvatski predstavnici - Rijeka, Lokomotiva i Hajduk – večeras su doznali svoje suparnike.

Tako će Rijeka na Rujevici ugostiti ukrajinski Kolos Kovalivku koji je neočekivano izbacio Aris u Grčkoj rezultatom 2:1. Golove za pobjedničku momčad zabili su Bogdanov i Antjuk.

 

 

 

 

Lokomotiva će u trećem pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa koji je s 2:0 slavio u gostima kod mađarskog Honveda. Prvi gol na utakmici zabio je legendarni Ola Toivonen u 43. minuti, dok je potvrdu donio Traustason četiri minute prije kraja.

Ranije danas već smo saznali da Hajduk ide u goste kod Galatasaraya.

Sve utakmice igraju se sljedećeg četvrtka, 24. rujna, a satnica će biti naknadno utvrđena.

Od ostalih utakmica, vrijedi izdvojiti ispadanje moskovskog Dinama od Lokomotiva iz Tbilisija. Rezultat je bio 2:1 za Gruzijce, a Nikola Moro je odgledao cijelu utakmicu s klupe za poraženu momčad.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo odigrao je 74 mintue u pobjedi Wolfsburga nad Kukesijem 4:0, dok Ante Rebić nije bio u sastavu Milana u pobjedi nad Shamrock Roversima 2:0. Golove za Rossonere zabili su Ibrahimović i Calhanoglu.

(Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)


Ostale Vijesti