Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka dovodi kapetana Širokog Brijega

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.07.21. | 08:43

Rijeka će biti izazov, morat će se nametnuti Tomiću....

Kako piše portal sportsport.ba, Rijeka se pojačava u Premijer ligi BiH! Mato Stanić, veznjak i kapetan Širokog Brijega je navodno sve dogovorio s klubom s Rujevice, ostalo je još samo službeno parafirati ugovore. Široki će dobiti i određenu financijsku odštetu, no nije poznato u kolikoj visini. Stanićeva procijenjena vrijednost na portalu Transfermarkt iznosi 350 tisuća eura.

Mladić je eksplodirao početkom ove sezone. Zabio je dva pogotka Vllazniji u sklopu pretkola Konferencijske lige, no njegov Široki je s visokim 3:0 porazom u uzvratu ispao iz natjecanja. Isticao se i u Premijer ligi prošle sezone. Odigrao je 31 utakmicu, upisao je dva pogotka i tri asistencije.

23-godišnjak je profesionalnu karijeru započeo upravo u Širokom, no s dobrim igrama u mlađim uzrastima slijedi preseljenje u Zagreb gdje je dogurao do druge momčadi Dinama. Tamo se nije naigrao pa je već na zimu 2018., nakon samo pola godine neigranja, poslan u Kustošiju na posudbu. Sezonu iza je opet posuđen ovog puta nazad u svoj Široki, koji je i otkupio njegov ugovor u ljeto 2019. godine.

Pecara mu je očigledno postala premalena, pa će tako Stanić na Rujevicu, gdje će se morati nametnuti treneru Goranu Tomiću. Ako ne uspije, vjerojatno mu opet slijedi posudba.


Tagovi

Široki BrijegHNK RijekaMato Stanić

Ostale Vijesti