Rijeka čeka bankovne garancije, Bišćan ostaje bez opasnog napadača

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 09:09

Rijeka bi teško stigla do tri boda protiv Lokosa da nije njega bilo..

Ovaj krilni napadač rodom iz Ghane u Rijeku je stigao prije točno dvije godine iz talijanskog Crotonea, a njegova tržišna vrijednost sada iznosi 1,5 milijuna eura, što je duplo od onoga kolika je bila kada je stigao na Rujevicu.

Ukupno je u dresu Rijeke skupio 67 nastupa, a u listu strijelaca upisao se u 14 navrata. Neki od tih pogodaka bili su od velike važnosti, a često je ovaj krilni napadač najbolje partije pružao u velikim utakmicama. Posebno se ističu njegovi pogoci protiv Milana na San Siru, gdje je Rijeka u skupini Europa lige umalo stigla do neriješenog rezultata, ali je pogodak Cutronea u sudačkoj nadoknadi donio Rosonerrima sva tri boda.

Sljedeći gol koji se pamti onaj je protiv zagrebačkog Dinama na Maksimiru. Rijeka je tu utakmicu dobila rezultatom 1:0, a bomba ovog krilnog napadača nešto je što bi malo koji vratar na svijetu obranio.

Osim talijanske Cosenze, za ganskim napadačem zainteresirani su i neki klubovi sa Bliskog istoka. Sportske novosti prenose kako je baš taj transfer na Bliski istok najizvjesniji, ali kako bi se on realizirao Rijeka od kluba s kojim pregovara traži bankovne garancije kako će odšteta koju zahtjevaju biti isplaćena u dogovorenim obrocima i vremenskom periodu.

Ključnu ulogu u tom transferu trebao bi imati Srećko Juričić koji je dugo godina proveo na Bliskom istoku, a sada u Rijeci obnaša ulogu sportskog direktora.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Srećko JuričićDinamo ZagrebMilanRijekaMaxwell Acosty

Ostale Vijesti