Riječani složni nakon titule: Ne može bolje od ovoga

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.19. | 20:31

Velika pobjeda Riječana.

Rijeka je u sjajnoj utakmici koja se igrala na Aldo Drosini u Puli, došla do naslova pobjednika u Hrvatskom kupu. Svladali su favorizirani Dinamo rezultatom 3-1, a heroji utakmice bili su strijelci Antonio Čolak, Tibor Halilović i Zoran Kvržić, kao i Simon Sluga koji je obranio jedanaesterac Daniju Olmu pri rezultatu 2-1.

Utakmicu je prokomentirao strijelac prvog gola, Čolak.

„Mislim da je ovo bila zaslužena pobjeda, ostavili smo srce na terenu,hvala cijeloj ekipi, hvala svima, ne znam što da kažem, presretan sam, fali mi riječi“, rekao je vidno uzbuđeni napadač 'Bijelih'. Nastavio je: „To je bio naš plan, stajati u bloku, iskoristiti naše šanse. Mi smo se branili i na kraju imamo titulu“.

Trener Igor Bišćan u konačnici je bio bolji od svog kolege na suparničkoj klupi, Nenada Bjelice. Gledajući sveukupno sezonu, Bišćan je izrazito zadovoljan.

„Jako sam sretan, presretan, ne mogu opisati. Sretan sam i zbog momaka i zbog cijele sezone. Gledajući ukupno, pored superjakog Dinama osvojili smo trofej. Čestitke svima u klubu jer ovo je zajednički uspjeh“, bile su prve njegove riječi. Potom je prokomentirao samu utakmicu: „Sigurno da nakon prvog gola Dinama, od starta drugog dijela smo pali, puno su nam se približili, što je i razumljivo. Oni su u puno kvalitetniji, ali smo odolijevali. Primili smo prvi gol naivno, ali nema smisla sada odmah ulaziti u analize. Imali smo plan koji smo ispoštovali požrtvovnošću i isprovocirali smo sreću i došli do zasluženog slavlja“.

Potom je zaključio osvrtom na cijelu sezonu.

„Prezadovoljan sam. Ako se gleda omjer snaga Dinama i ostatka lige, ne može više, ovo je savršeno. Ovo nam je nagrada za sav trud. Bili smo u situaciji gdje je trebalo pokazati karakter, još od mog dolaska. Dečki su pokazali da imaju potencijala i jako mi je drago da smo uspješno zaključili sezonu i idemo na zasluženi odmor“, završio je Bišćan.

Utakmicu je kratko prokomentirao i igrač utakmice Zoran Kvržić, koji je asistirao za drugi i bio je strijelac fantastičnog trećeg gola.

"Kao prvo čestitao bih svojim dečkima, dobro smo odigrali, branili smo se i osvojili kup. Dinamo je dominirao, mi smo se dobro branili i obranili te osvojili Hrvatski kup", bio je kratak heroj Riječana.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hrvatski nogometni kupAntonio ČolakZoran KvržićIgor Bišćan

Ostale Vijesti