Riječani razočarani: Ne znamo odakle taj respekt prema Dinamu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.08.17. | 09:12

Rijeka je na domaćem travnjaku jučer upisala prvi poraz nakon 43 utakmice.

Dinamo je u derbiju jučer na Rujevici slavio sa 2:0 i nanio Rijeci prvi poraz na njezinom stadionu nakon 43 utakmice. Ujedno su Riječani upisali drugi uzastopni poraz nakon gotovo tri godine. Dugo nije momčad Matjaža Keka izgubila dva susreta zaredom, a sada se to dogodilo.

Dinamo je zasluženo pobijedio. Ušli smo u utakmicu s puno nekog respekta i dosta loše, iz dva prekida primili golove. Trgnuli smo se na poluvremenu, rekli da se moramo trgnuti i nešto pokazati, malo nam je pomoglo i isključenje, ali nismo uspjeli zabiti da im stvorimo nervozu“, rekao je kapetan Rijeke Filip Bradarić, prenose Sportske novosti.

Rujevica pala prvi put! Fernandes s dva gola srušio Rijeku

Kek: Ne znam zašto igrači osjećaju strah

Dinamov junak: Samo je jedan Mr. Derby

Evo kako je Dinamo osvojio Rujevicu!

Dva uzastopna poraza ih kaže, neće poljuljati.

Moramo dignuti glavu gore, krvavo smo radili prošle sezone da bismo sada pričali nešto loše o zadnje dvije utakmice. Imamo zahtjevno gostovanje u Grčkoj, moramo se skupiti svi zajedno i odraditi na najbolji mogući način“.

Rijeka nije izgledala dobro, priznao je to i sam kapetan.

Ne znam odakle taj respekt prema Dinamu, ne bih tražio alibije, ali jednostavno se dogodilo. Sada je lako pričati, možda smo morali biti agresivniji“.

Prvo poluvrijeme je bilo dosta loše, rezimirao je Matej Jelić.

Bili smo dosta nervozni, nismo držali igru koju imamo i dobili dva glupa gola. Drugo je poluvrijeme bilo bolje, šteta one moje šanse jer da smo to zabili, uvjeren sam da ne bismo izgubili“.

Rijeka je imala nekoliko dobrih prilika, ali skupo ju je koštala loša realizacija.

Ispada da smo lako izgubili, a stvorili smo bolje prilike, ali suparnik poput Dinama te kazni. Možemo li se dignuti protiv Olympiacosa? Vjerujem da možemo ali i u prvenstvu koje će biti otvoreno“, istaknuo je Jelić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Matej JelićFilip Bradarić

Ostale Vijesti