Riječani optimistični: Glavu gore, na Rujevici se imamo čemu nadati!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.08.17. | 09:22

Rijeka je pala u sudačkoj nadoknadi, ali ne gubi nadu u preokret u uzvratu.

Nogometaši Rijeke izgubili su u prvoj utakmici playoffa kvalifikacija za Ligu prvaka od grčkog Olympiacosa u Pireju s 2:1. Momčad Matjaža Keka povela je u 42. minuti zahvaljujući Heberu, no domaćin je izjednačio u 66. minuti i onda u sudačkoj nadoknadi stigao do gola za pobjedu. Iako ih u uzvratu sada očekuje teška zadaća, Riječani su uvjereni da će uspjeti nadoknaditi zaostatak na Rujevici.

Stvar koja se događa u nogometu. Teško se braniti cijelu utakmicu, negdje uvijek popusti, stvori se šansa. Dogodilo se i nama, šteta. To je nogomet, najvažnije je da imamo dobar rezultat, postigli smo pogodak u gostima i na Rujevici se imamo čemu nadati“, rekao je nakon poraza u Pireju branič Rijeke Dario Župarić, prenose Sportske novosti.

Rijeka nije izdržala u paklu Pireja, ali svejedno kući nosi aktivan rezultat! (VIDEO)

Kek nakon poraza u zadnjim sekundama: Na ovom nivou nema mjesta greškama poput naših večeras

TIJEK UTAKMICE:Rijeka u Pireju pala u posljednjim minutama (2:1)

VIDEO: GOOOOOL! Heber fantastičnom golčinom ušutkao pun Pirej i trasirao put Rijeke prema Ligi prvaka!

Rijeka sada u uzvratu mora tražiti pogodak i pobjedu.

Treba zabiti ali i biti oprezan da ga ne primimo jer onda stvari postaju teže, treba zabiti dva za produžetke. Recept je biti oprezan i čekati svoje prilike kojih će sigurno biti“, poručio je Župarić.

Jedan od loših trenutaka za Riječane u sinoćnjoj utakmici dogodio se u 83. minuti kada je Leonard Zuta dobio drugi žuti karton i Rijeka je ostala s igračem manje.

Ne volim komentirati, ali mislim da je sudac strogo odlučio. Ruku sam držao uz tijelo, nisam imao kamo s njom“.

Nije krio nezadovoljstvo.

Nismo zadovoljni, ali to je život. Nekad, kao sinoć, ne ide sve kako želiš. Igrali smo protiv dobre momčadi, ali nažalost nisu uspjeli zadržati tih 1:1, što bi nam mnogo značilo u uzvratu pred našim navijačima“.

Matej Jelić ušao je u igru u 72. minuti umjesto Marija Gavranovića i također žali zbog primljenog pogotka u 93. minuti.

Šteta tih zadnjih sekundi. Suparnik te kazni za svaku sitnicu, iako mislim da smo imali dosta peha u toj situaciji gdje se lopta odbijala i nažalost ušla u mrežu. Ali glavu gore, sve je otvoreno, imamo aktivan rezultat i imamo se pravo nadati dobroj utakmici i prolazu. Pokazala je utakmica da su ranjivi, ostavljaju dosta prostora, koji se može iskoristiti i riješiti utakmicu“, kazao je Jelić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

OlympiacosMatej JelićLeonard ZutaDario Župarić

Ostale Vijesti