Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Rendulić uoči Rijeke: U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, ali momci su se oporavili

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 09:17

Na raspolaganju nema Jovičića, Krizmanića, Kalika...

Nogometaši Gorice sutra će na domaćem terenu u 17 sati u sklopu 10. kola 1. HNL ugostiti momčad Rijeke. Sastav Krunoslava Rendulića u prošlom je kolu izgubio kod Osijeka u Gradskom vrtu, i to u sudačkoj nadoknadi pogotkom za 3:2.

Trener Velikogoričana, koji je uz vratara Ivana Banića najavio susret, kazao je da je to uzdrmalo njegove igrače, ali i da je situacija sada bolja.

“U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma”, istaknuo je.

Trojica igrača – Aleksandar Jovičić, Krešimir Krizmanić i Anthony Kalik – nisu na raspolaganju zbog akumuliranih žutih kartona.

Neće moći igrati ni Steenvoorden, koji vuće ozlijedu još iz Kupa. Deficitarni smo pogotovo na stoperskim pozicijama, a najbliži da na toj poziciji zaigra je Hrvoje Babec. Dobra vijest je što se Albi Doka oporavlja i bit će spreman za nedjelju. Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu”, zaključio je Rendulić.

(2.95) GORICA (3.35) RIJEKA (2.40)

Banić je rekao kako su ljuti što nisu došli po pobjede protiv Osijeka.

Normalno je da smo ljuti što nismo uzeli sva tri boda ili najmanje bod u utakmici u kojoj smo vodili 2-1 u 81. minuti, no nema mjesta za preveliko žaljenje. Moramo dati sve od sebe da uzmemo bodove u nedjelju, Rijeka ima odličnu momčad i sjajno igra ove sezone, no mi igramo kući i idemo na pobjedu”, kazao je čuvar mreže.

Gorica je na tablici trenutno peta s 13 bodova u dosad devet odigranih kola.



Tagovi

Prva HNLHrvatskaHNK GoricaIvan BanićKrunoslav Rendulić

Ostale Vijesti