Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić
Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić

Rekordne brojke kampa za vratare Cotić-Starčić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.12.23. | 11:33

Pred osobljem Goalkeeper Campa je duga i radna zima.

Ova 2023.godina ostat ce zlatnim slovima upisana u povijest Goalkeeper Campa Cotić-Starčić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove su godine i službeno postali najveći vratarski kamp u Europi kroz koji će završno s Dajlom proći preko 300 vratara s cijelog takozvanog Balkana, ali i šire.


Zima će biti itekako radna sa ukupno četiri kampa i preko 120 vratara.

Ovaj sada već pravi brend odradio je u pet godina čak 34 kampa na raznim lokacijama.

Izolu i Dajlu pohoditi ce vratari sa područja cijele Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, te po prvi puta iz Italije, Austrije i Makedonije.

U kampu već odavno trenira i nekoliko reprezentativaca mlađih kategorija i te pregršt vratara koji nastupaju u prvoligaškim klubovima u kategoriji pionira, kadeta i juniora.

“Zimu otvaramo sa Slovenijom i trećim gostovanjem u Izoli u kojoj ćemo provesti 5 dana točnije od 13 do 17. prosinca 2023. Nakon kratkog odmora selimo tamo gdje je sve počelo u Dajlu gdje ćemo odraditi dva termina”, kazao je Aleksa Cotić.

Ervin ŽižekErvin Žižek

Dajla već tradicionalno zatvara godinu prvim terminom od 26. do 30. prosinca 2023., a isto tako otvara godinu prvim terminom od 2. do 6. siječnja 2024.

“Svi termini su popunjeni u nekoliko sati, a lista čekanja nažalost veća od broja upisanih. Ovo što je Goalkeeper Camp napravio u pet godina pomalo je nestvarno ali i dokaz da se poštenim radom sve može”, kazao je Aleksandar Starčić.

Eugen CibanEugen Ciban

Sljedeća 2024. bit će još izazovnija...

“Protekli mjesec dogovorili smo i otvorili još jednu novu zimsku lokaciju Ljubljanu koja ide od 19 do 22. veljače 2024. i koja je popunjena u jedan dan te s kojom zatvaramo zimu”, dodao je Starčić, a nadovezao se Cotić:

Josip BurićJosip Burić

“S Ljubljanom koja je već šesta lokacija (Dajla, Nedelišce, Ravna Gora, Postojna, Izola) 2024. nosi čak 13 kampova na šest lokacija i brojku vratara koja se penje na 330!”

Goalkeeper Camp sigurno tu neće stati, nove destinacije i novi dogovori su u tijeku.

“Naravno kad budu finalizirane kao i dosad izaći ćemo u javnost. Nije tajna da nekoliko prvoligaških klubova iz Hrvatske i inozemstva žele potpisati suradnju sa Goalkeeper Campom o čemu ćemo više uskoro. Imamo najveću bazu vratara koja je zanimljiva mnogim klubovima”, poručio je Cotić.


“Ono što nas posebno veseli Goalkeeper Camp polaze vratari iz desetak zemalja a ono što nas žalosti je da svakim danom sve više vratara je na listi čekanja. Trudimo se maksimalno povećanjem lokacija (ne povećanjem broja polaznika) zadovoljiti što više vratara, ali to je odavno postala nemoguća misija”, poručio je Aleksandar Starčić. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goalkeeper Camp Cotic-Starcic

Ostale Vijesti