Redsi otimaju zvijezdu velikog rivala – Klopp se u vlastitom domu sastao s agentom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.04.19. | 19:37

Velika priča zakotrljala se u Liverpoolu.

Veliku priču zakotrljao je najčitaniji internetski portal u Brazilu.

Univeso Online (UOL), ugledni brazilski medij, objavio je kako Liverpool uskoro planira dovesti glavnu zvijezdu velikih rivala. Riječ je o Richarlisonu, 21-godišnjem novopečenom reprezentativcu Brazila koji igra odličnu premijernu sezonu za Everton. Klub s Goodison Parka želi ga zadržati pošto-poto u svojim redovima, a već su odbijali ponude za njega minule zime u iznosu od oko 50 milijuna funti.

Međutim, UOL navodi kako bi ga Toffeesi ovog ljeta mogli razmisliti o prodaji za cijenu od minimalno 70 milijuna funti (82 milijuna eura). Dva faktora, pišu brazilski mediji, idu na ruku navijača Evertona – prva je ta da većinski vlasnik kluba Farhad Moshiri nema (financijsku) potrebu prodavati igrača, a druga je da 21-godišnji krilni napadač ima veoma razvijen odnos s trenerom Marcom Silvom, koji se ponaša očinski prema njemu.

Međutim, u cijelu priču upliće se Liverpool što bi moglo uvelike pomrsiti planove Evertona. Naime, UOL piše kako je nogometašev agent, Renato Velasco, nedavno razgovarao s trenerom Jurgenom Kloppom, i to u njegovom vlastitom domu. Priča dobiva na važnost i saznanjem da Richarlison – unatoč interesu Barce, PSG-a i Milana – želi primarno ostati u Premier ligi, a odlaskom u redove Liverpoola ne bi morao mijenjati ni adresu stanovanja. Za kraj, pišu tamošnji mediji, Klopp je u više navrata iskazao divljenje za igrača Selecaa i sigurno ne bi imao ništa protiv da preseli u njegovu svlačionicu.

Ipak, engleski mediji su izrazito skeptični prema ovoj priči te nemaju nikakvih saznanja o ovome. Uz to, pitanje ostaje, tko bi od dvojca Sadio Mane – Mohamed Salah u tom slučaju morao sjesti na klupu, ili čak otići iz kluba.

Richarlison je ove sezone postigao 12 prvenstvenih golova za Everton, a u debiju za Brazil je zabio 2 pogotka El Salvadoru.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaJurgen KloppRicharlison

Ostale Vijesti