Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Red dolazaka, red odlazaka: Na Šubićevcu osvanuo branič Osijeka, Laća potpisao za Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 21:06

Konkurencija za Martina Pajića koji je mnoge oduševio prošle sezone

Talentirani desni branič, Adam Benić, novi je igrač Šibenika.

21-godišnjak rodom iz Slavonskog Broda je s klubom sa Šubićevca potpisao četverogodišnji ugovor, a iz Osijeka stiže kao slobodan igrač budući da mu je istekla ugovorna obveza. Izdanak osječke škole nogometa prošle je sezone bio standardan u drugoj momčadi Bijelo-plavih koja se natjecala u 2. HNL, a ukupno je skupio 30 nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju.

Benić je doveden kako bi zaoštrio konkurenciju na mjestu desnog braniča. Prošle sezone je tu poziciju – i to jako dobro – čuvao Martin Pajić, Čakovčanin koji je dvije godine proveo u omladinskom pogodnu Rijeke, nakon čega je od 2016. do 2019. godine branio boje Međimurja.

Iako se prethodnih dana najavljivao dolazak Ante Kulušića, njegov dolazak još uvijek nije službeno potvrđen. S druge strane, nakon što su klub napustili Ampem, Labrović, Bulat, Schildenfeld, Pandža i Rak, ta bi se lista uskoro trebala dodatno proširiti.

Naime, talentirani napadač Ivan Laća jučer je postao novi igrač Dinama, s tim da bi on za početak trebao braniti boje druge momčadi gdje će se pokušati nametnuti Damiru Krznaru.

Još ove zime se Laću povezivalo s Lokomotivom, ali je on u konačnici ipak ostao na Šubićevcu u nadi da će se nametnuti u prvom sastavu. Kako se to nije dogodilo, talentirani napadač odlučio je 'dignuti sidro', bez obzira na to što mu je sad put do prve momčadi poprilično otvoreniji u odnosu na prošlu sezonu.

Osim Laće, doznajemo kako bi Dinamo do kraja mjeseca trebao potpisati ugovore s još nekoliko velikih talenata, a svi oni bi trebali biti predstavljeni javnosti kroz dva tjedna.


Tagovi

Ivan LaćaDinamo ZagrebDinamo IINK Šibeniknogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti